Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης -Αγ.Αννας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 14.04.2020, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξής μας, διενεργώντας υποδειγματικά - στα πλαίσια των καθηκόντων που του έχουν αναθέσει οι πολίτες της περιοχής - και στην προσπάθεια μας να ενημερωθούμε σχετικά με τα Τεχνικά Έργα που εκτελούνται στον Δήμου μας, ζητώντας συγκεκριμένα έγγραφα,δέχτηκε φραστική επίθεση από Υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Καταγγέλλει δημόσια την ανάρμοστη και χυδαία συμπεριφορά του Υπαλλήλου, ο οποίος εξαπολύονταςχαρακτηρισμούς ρατσιστικούς για την καταγωγή, σεξιστικά και ομοφοβικά επίθετα, προσέβαλε τόσο σε προσωπικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο τον Δημοτικό μας Σύμβουλο.

Ο Δήμαρχος, Γ. Τσαπουρνίωτης που ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν, μας κοινοποίησε πως «υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο υπάλληλο και την συμπεριφορά του», γεγονός που επιβεβαιώνει όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά ενδεχομένως και άλλα όμοια.

Στις 15.05.2020 και αφού μέχρι τότε δεν μας είχαν αποδοθεί τα έγγραφα που αιτηθήκαμε, ο Δημοτικός μας Σύμβουλος κατέθεσε σχετική αναφορά στον Δήμο, με συνέπεια να δεχθεί τηλεφωνικά απειλές από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Μετά από την συνάντηση μας, με τον Δήμαρχο, στις20.05.2020, για το ζήτημα που προέκυψε, και για το οποίο ήταν ήδη ενήμερος.Διαπιστώσαμε ότι, όχι μόνον αποφεύγει την ανάληψη των ευθυνών του, ως Πολιτικός Προϊστάμενος των Δημοτικών Υπαλλήλων, αλλά παραλλήλως επιχειρεί την συγκάλυψη του περιστατικού.

Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Γ. Τσαπουρνιώτη, με την ανοχή του γίνεται συνεργός σε τέτοιες τραμπούκικες συμπεριφορές και γνωστοποιούμε πως, οι καιροί που θεσμοί όπως ο Δήμος και παράγοντές του λειτουργούσαν με τη λογική του "δερβέναγα", έχουν περάσει και είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού.

Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή:
·         Να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές που δεν την τιμάνε.
·         Να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργεί θεσμών και Υπηρεσιών, προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών.
·         Να εξασφαλίζει στο εξής την έγκαιρη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου -και κατ’επέκταση του λαού της περιοχής- για τα θέματα διαχείρισης των Τεχνικών και του Δημοσίου Χρήματος.

Λίμνη 29.05.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.