Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαντούδι.



 Φωτο:mantoudi news
Στο Μαντούδι βρέθηκε σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κ. Μητσοτάκης, στα πλαίσια περιοδείας του στη βόρεια Εύβοια.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο Μαντούδι στις 10:00 το πρωί, συνοδευόμενος απο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιαννη, το  βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. κ. Σίμο Κεδίκογλου, στελέχη του Κόμματός του και δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους η βουλευτής κ. Μισέλ Ασημακοπούλου και ο πρώην βουλευτής Ευβοίας κ. Κώστας Μαρκόπουλος
Ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στην πλατεία, χαιρέτησε και συνομίλησε με πολίτες και μαγαζάτορες.
Στην συνέχεια μετέβη στο Κυμάσι, όπου επισκέφτηκε το Ναυπηγείο της Λάμδα Ναύς, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του από τον ιδιοκτήτη του Ναυπηγείου κ. Λειβαδάρα και συνομίλησε με τους εργαζόμενους,
Στη συνέχεια αναχώρησε για την υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του στην Ιστιαία και την Αιδηψό









2 σχόλια:

  1. Πυρουδης Γιωργος19 Φεβρουαρίου, 2018 20:50

    Η επισκεψη ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην περιοχη μας,θα ηταν γονιμη,χρησιμη,και ενδιαφερουσα αν ειχε οργανωση,και κοινωνικο προσημο.ΤΙ ΕΙΧΕ;ειχε μια αστραπιαια περατζαδα,λιγων λεπτων της ωρας,χωρις λαικη συμετοχη και υποδοχη,που μοναδικο σκοπο ειχε την επικοινωνιακη εκμεταλευση,.Επρεπε,να εχουν προσκληθει ολοι οι φορεις του δημου,ο δημαρχος,το δημοτικο συμβουλιο,οι εμπορικοι συλλογοι,,,ΓΡΑΠΤΩΣ.και αντι να τον κλεισουν στο καφενειο,να τον πανε στο δημαρχειο,οπου θα ακουσει τα προβληματα,και θα ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ.οχι να τον τραβολογανε στο ναυπηγειο,και να αφησουν εκτος επισκεψης την ΤΕΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αυτός σαν όλους τους πρώην . Μας θυμάται μόνο πριν της εκλογές . Μετά ούτε που γνωρίζει που ειναι το έρμο το Μαντούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.