Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Εμπορικός Σύλλογος :Με γνώμονα το καλό του τόπου μας !

 Μια όμορφη συζήτηση των επαγγελματιών με προτάσεις για το κοινό καλό του τόπου μας!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο Μαντουδίου η συνάντηση- ενημέρωση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου και Περιχώρων στους επαγγελματίες της περιοχής σχετικά με την συνάντηση με το Δήμαρχο και τη δέσμευσή του, για το θέμα της Λαικής Αγοράς ότι θα παραμείνει στο χώρο που ήταν πάντα, δηλαδή δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο!

Έγινε εκτενής ενημέρωση από τον πρόεδρο κ.Κώστα Αλατζά και τα μέλη του Δ.Σ.κ. Κυριακή Τσαγκαροπούλου και κ.Γιάννη Κουτσουφλάκη, παρόντος του κ.Θανάση Σπαθαριώτη από την κοινότητα ,σχετικά με την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου στο Μαντούδι και τα μικροπροβλήματα που δημιουργούνται από τις εκσκαφές,ενώ τέθηκε μετ΄επιτάσεως το θέμα του μεγάλου αντιπλημμυρικού στον ποταμό Κηρέα και την ανάγκη της αισθητικής ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου της γέφυρας, στα πρότυπα του ποταμού Τρικάλων σύμφωνα με τις προτάσεις του Συνεταιρισμού.

Αποφασίστηκε η δημιουργία ανοικτής ομάδας παρέμβασης και με άλλους φορείς ,σύμφωνα με πρόταση του κ.Γιάννη Μυτζίθρα ,ενώ με χαρά έγινε αποδεκτή η πρόταση του Δημάρχου για συναντήσεις μια φορά το μήνα για θέματα που αφορούν το τόπο μας.!

 

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους σας και ιδιαίτερα στο προεδρείο τού Εμπορικού Συλλόγου.Η κοινωνία μόνο οφέλη θα έχει απο τετοιες πρωτοβουλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!!!!
    Και για τη Λαϊκή και για την ανάπλαση του κέντρου και για τη γέφυρα του Κηρέα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.