Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟY ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Κύριοι Προϊστάμενοι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Αγαπητοί Φίλοι Εθελοντές

Με την λήξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου αισθανόμαστε την ανάγκη να σας συγχαρούμε και σας ευχαριστήσουμε για την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των Υπηρεσιών σας, καθώς και την άψογη συνεργασία με το Δήμο μας, στην κοινή προσπάθεια της προστασίας των δασών μας.


Όλοι μαζί, τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Λίμνης και Μαντουδίου, οι εθελοντές μας και ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας , δώσαμε και κερδίσαμε και φέτος τη μάχη της πυρκαγιάς σώζοντας τα δάση μας.

Θέλω να σταθώ στην επιτυχημένη κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Τ.Κ. Σκεπαστής, που επετεύχθη κατόπιν την άμεσης επέμβασης των δυνάμεων των δύο Πυροσβεστικών Κλιμακίων. Η παρουσία των δύο Πυροσβεστικών Κλιμακίων Μαντουδίου & Λίμνης είναι ζωτικής σημασίας για τη σωτηρία των τεράστιων δασών της Βορειοκεντρικής Εύβοιας. Η ενίσχυσή και αναβάθμισή τους είναι πρωταρχικός στόχος του Δήμου μας μαζί με τη στήριξη και εκπαίδευση των εθελοντών μας.

Μεταφέρατε στα στελέχη σας τα συγχαρητήριά μας, αλλά και την προτροπή μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια προετοιμάζοντας από τώρα τη νέα αντιπυρική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.