Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου για την Λαική Αγορά


Στις 22 Απριλίου 2024 και ώρα 6:00 μμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του εμπορικού συλλόγου στο Δημαρχείο Μαντουδίου.

 Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός των μελών μας,

ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Λιάσκος , ο Αθανάσιος Σπαθαριώτης εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Μαντουδίου, και οι κύριοι Κομποθανάσης Αποστόλης και Βασιλείου Ευάγγελος εκπρόσωποι της Λαϊκής Αγοράς Μαντουδίου.

Ενόψει της υλοποίησης του έργου για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Μαντουδίου , διαπιστώθηκαν πολλά προβλήματα που αφορούσαν την τοποθεσία της λαϊκής αγοράς , την καθαριότητα , την ασφάλεια καθώς και την πρόσβαση των πολιτών στο κέντρο.

Κατόπιν εποικοδομητικής και ήρεμης συζήτησης και με την σύμφωνη απόφαση όλων των παρευρισκομένων καταλήξαμε στην δημιουργία μιας επιτροπής αποτελούμενης από εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου , επαγγελματίες καθώς και εκπροσώπους της λαϊκής αγοράς με σκοπό να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη Γεώργιο και να δοθούν οι καλύτερες εφικτές λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί..

Σαν επαγγελματίες και πολίτες αυτού του τόπου κανείς μας δεν διαφωνεί με το έργο που έχει ξεκινήσει στο Μαντούδι.

Όλοι μας έχουμε την καλή διάθεση να στηρίξουμε και να κάνουμε υπομονή για οτιδήποτε βελτιώνει και ομορφαίνει τον τόπο μας. Παρόλα αυτά θα θέλαμε ενημέρωση από τους υπεύθυνους και αρμόδιους για κάθε τέτοιου είδους πρωτοβουλία και σχεδιασμό που επηρεάζει το βιοτικό μας επίπεδο και την επιβίωσή μας.

Δεν ήμαστε ούτε συμπολίτευση , ούτε αντιπολίτευση της Δημοτικής Αρχής, το μόνο που ζητάμε είναι αξιοπρεπή διαβίωση και να παραμείνουμε στον τόπο μας.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας

Αλατζάς Κωνσταντίνος      Τσαγκαροπούλου Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.