Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ


 Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη στην περιοχή του Μαντουδίου την Κυριακή 1η Ιουλίου το πρωτάθλημα ποδηλασίας των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Την διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και τον παρακολούθησε πλήθος κόσμου κάτοικοι του Μαντουδίου αλλά και των γύρω περιοχών.
Πρωταθλητής ανεδείχθη ο Γιάννης Ταμουρίδης της Πολεμικής Αεροπορίας στο ατομικό , ενώ στο ομαδικό πρώτευε ο στρατός ξηράς. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ταμουρίδης ,πολυνίκης πρωταθλητής Ελλάδος, έχει πάρει ήδη την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου όπου και θα μας εκπροσωπήσει. Δεύτερος στο ατομικό κατετάγει ο Παύλος Χαλκιόπουλος της Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτος ο Αλέξανδρος Μελισόβας του Πολεμικού Ναυτικού. Στο ομαδικό την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία και την τρίτη η Πολεμική Αεροπορία. Στον αγώνα έλαβαν μέρος εκτός των άλλων ο Ηλίας Περικλής, ο Χρήστος Βολικάκης και ο Ζαχαρίας Βολικάκης που επίσης έχουν πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Ψαρρός , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τζαχρήστος , οι αντιδήμαρχοι .

Ιωάννης Καντζούρας (είχε την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα και απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια όλων), κ. Ιωάννης Στεργίου και Νικόλαος Μουστάκας και  Δημοτικοί Σύμβουλοι. Εκ μέρους των Ενόπλων δυνάμεων ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ συνταγματάρχης κ. Δαβιώτης Λάμπρος Υποδιευθυντής της Σχολής Πεζικού, ο αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας  κ. Γρηγοράκης Εμμανουήλ, ο εκπρόσωπος του ΓΕΝ αντιπλοίαρχος κ. Αριστείδης Παπαποστόλου , ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ αντιπλοίαρχος Π.Ν κ. Ανδριόπουλος Σπυρίδων και πολλοί άλλοι επίσημοι. Το γενικό συντονισμό της άψογης από κάθε άποψη διοργάνωσης είχε ο Πλωτάρχης του Π.Ν κ. Γεώργιος Μαργιωλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.