Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαντούδι

Επίσκεψη στο Μαντούδι πραγματοποίησαν οι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ακριώτης Γιώργος και Πρατσόλης Τάσος, στο πλαίσιο της πληρέστερης και ουσιαστικότερης ενημέρωσής τους για τα ειδικότερα θέματα που απασχολούν ξεχωριστά κάθε περιοχή του νομού, ώστε να συμβάλουν πιο αποτελεσματικά στη λύση τους.

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο κ. Καλυβιώτη, συζητήθηκαν διεξοδικά μεταξύ άλλων:


1) Το θέμα της εκ νέου παραχώρησης εκ μέρους του Δημοσίου, έκτασης 33 στρεμμάτων
στην περιοχή Κυμάσι -παραλία Μαντουδίου
,θέμα για το οποίο οι βουλευτές ενημέρωσαν για τη βούληση της Κυβέρνησης να πραγματοποιηθεί και αναμένονται οι ενέργειες του Δήμου όσον αφορά στις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών.

2) Ο χαρακτηρισμός της ΒΙ.ΠΕ. Μαντουδίου ως β’ τύπου, καθώς αυτό αποτελεί επιλογή και καθολική βούληση των φορέων αλλά και των κατοίκων της περιοχής και εξυπηρετεί απολύτως τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις αλλά και αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν μελλοντικά.

Στη συνέχεια, οι Βουλευτές συνάντησαν φορείς της περιοχής, με τους οποίους είχαν μια εξίσου παραγωγική συζήτηση για τα ίδια θέματα, ώστε να είναι όλοι κοινωνοί των λύσεων που προωθούνται και επιπλέον, να έχει δοθεί η ευκαιρία να κατατεθούν όλες οι απόψεις και προτάσεις και να τύχουν της απαιτούμενης επεξεργασίας.

Οι Βουλευτές από την πλευρά τους ενημέρωσαν για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τις οποίες ήδη έχουν αναλάβει για τα ζητήματα αυτά, σύμφωνα με τις επιλογές των φορέων και των κατοίκων της περιοχής και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα αιτήματά τους και να συμβάλουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν στη λύση των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.