Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας, η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ), οργανώνει αποστολή στο Δήμο μας, για να προβεί σε στείρωση, εμβολιασμό και ηλεκτρονική σήμανση αδέσποτων ζώων συντροφιάς (σκύλοι και γάτες)Η ΕΔΚΕ είναι μια ομάδα φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.
Στο Δήμο μας θα βρίσκονται το Σάββατο 25 Μαρτίου, ώρα 9.00 με 16.00 και την Κυριακή 26 Μαρτίου ώρα 9.00 με 13.00, στο κτηνιατρείο του κ. Παπατριανταφύλλου στο Μαντούδι. Η παραπάνω ημερομηνία, προέκυψε σε συνεννόηση με την ΕΔΚΕ, ως η μόνη διαθέσιμη για την παραχώρηση του χώρου.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες (εμβολιασμοί και στειρώσεις αδέσποτων ζώων) παρέχονται δωρεάν και αφορούν αποκλειστικά αδέσποτα ζώα.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας, που έχουν πρόσβαση στα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους και όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά στην παραπάνω δράση να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2227350125, για να τους δοθούν περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες, καθώς και με το τηλέφωνο 6945309006 για μεταφορά των ζώων.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.