Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

1ο Styra We Run - Αγώνας Δρόμου Στύρων

Μένουν ακόμα ένας μήνας και λίγες μέρες έως την Κυριακή 28 Μαίου 2017 και το 1ο Styra We Run των 10, 5 & 1km, το οποίο έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρύστου.

Οι εγγραφές των ομάδων και μεμονομένων δρομέων συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Στύρων, ο Γυμναστικός Σύλλογος Στύρων, οι Αloukos Runners, η Deutsche Schule Running Team, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, η ΑΙΓΙΣ Running Team, οι The Prince Racers και άλλοι πολλοί είναι οι πρώτοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια ενώ στους σταθμούς ανεφοδιασμού θα δίνονται νερό και μπανάνες. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνει από την εταιρία All About Running, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στις μεγαλύτερες διοργανώσεις αγώνων, όπως του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας από το 2002 έως το 2016 κ.α.

Για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση θα ενθαρρύναμε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής και αποστέλνοντας την στο want.styra@gmail.com .

Όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα (χάρτες διαδρομών, φόρμα συμμετοχής κ.α) μπορείτε να τις διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. (http://www.want-styra.gr/event/styra-we-run/)














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.