Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Με τις ευχές των αιωνόβιων Μαντουδιανών το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου


Με μια όμορφη πρωτοβουλία
της Κοινότητας Μαντουδίου, άναψε φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της πόλης μας. Χωρίς κόσμο και χωρίς την παραδοσιακή εκδήλωση, με κεράσματα και δώρα, λόγω των μέτρων κατά του covid-19, αλλά άκρως συμβολική και συγκινητική.
Πρωταγωνιστές, από εφέτος, είναι οι αιωνόβιοι κάτοικοι του Μαντουδίου, όσοι αισίως έχουν ξεπεράσει τα 90 χρόνια και ατενίζουν με αισιοδοξία τα 100!!!


Αυτούς τους ανθρώπους, που η ζωή τους είναι η ζωντανή ιστορία του Μαντουδίου, τιμά η Κοινότητα και τους ζήτησε να είναι αυτοί που θα ανάβουν στο εξής το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας το μήνυμα της Ζωής και της Αισιοδοξίας! 

Φέτος, στην αρχή αυτού του θεσμού, παρούσα ήταν η αειθαλής συγχωριανή μας κ. Μόρφω Αλεξίου, γεννηθείσα στις 8 Σεπτεμβρίου 1927, η οποία άναψε τον φωτισμό του δέντρου μας, στέλνοντας σε όλους μας τις ευχές της για Υγεία και καλή χρονιά!

Μαζί με τον διοργανωτή της εκδήλωσης, τον πρόεδρο της κοινότητας Μαντουδίου κ. Δημήτριο Λάμπρου, συμμετείχαν επίσης, η υπεύθυνη πολιτισμού του Δήμου κ. Ξένια Χασιώτη , οι πρόεδροι των συλλόγων '' Μάκιστος'' ,''Ιοκάστη'',''Φιλανθρωπικός Σύλλογος Μαντουδίου'', που όλοι μαζί βοήθησαν στον στολισμό της πλατείας μας.

Χρόνια μας πολλά συμπατριώτες!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.