Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Ιστιαίας - Αιδηψού & ΝΙΚΟΥ ΓΕΡΑΛΗ Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ &

ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ -ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.......

Την Πέμπτη 20 Ιούλη, ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός, επισκέφθηκε τη Β. Εύβοια συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη και από τους Δήμαρχους κ. Κοντζιά και κ. Τσαπουρνιώτη.

Στα Ήλια “απλωσαν” σχέδια και χάρτες και μεταξύ άλλων ανακοίνωσαν : Βρεθήκαμε σήμερα στα Ήλια για να ενημερώσουμε κατοίκους και επισκέπτες, ότι μετράμε αντίστροφα πλέον για την αντιμετώπιση των βραχοπτώσεων. Ξεκινούν οι εργασίες για να δώσουμε οριστική λύση στο πιο επικίνδυνο οδικό τμήμα Ροβιές – Ήλια. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, πάντα με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα,  προκειμένου το συντομότερο να απομακρυνθούν από την περιοχή οι γνωστές απαγορευτικές πινακίδες”. 

Επειδή το σχετικό “φωτορεπορτάζ” ήταν φτωχό, παραθέτουμε μερικά στιγμιότυπα των “απαγορευτικών πινακίδων”..... για του λόγου το αληθές!!!!

 

 

 

Το ίδιο έργο όμως είδαμε και πριν τέσσερα χρόνια το 2019, λίγο πριν τις τοπικές εκλογές.

Το ίδιο έργο βλέπουμε εδώ και σαράντα χρόνια που ο δρόμος Λίμνη - Ροβιές - Ήλια - Λ. Αιδηψού δόθηκε στην κυκλοφορία.

Η τραγική και ακραία επικίνδυνη κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου αλλά και συνολικά του οδικού δικτύου της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, δεν είναι τωρινό ούτε ουρανοκατέβατο πρόβλημα. Είναι διαχρονικό και έχουν ευθύνη για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση - που από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα - η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και οι Δημοτικές αρχές σήμερα, αλλά και όλες οι προηγούμενες.

Θέλει περίσσιο θράσσος και προκαλούν το λαό της περιοχής, στήνοντας τέτοιες φτηνές προεκλογικές φιέστες με σκοπό να τον παραπλανήσουν και να του υφαρπάξουν την ψήφο.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Όλοι γνωρίζουμε και έχουμε πλέον πείρα, γιατί αναγκαζόμαστε να κυκλοφορούμε με την ψυχή στο στόμα σε αυτό το άθλιο οδικό δίκτυο. Καθημερινά ξεκινάμε να πάμε στις δουλειές μας, στο γιατρό ή τα παιδιά στο σχολείο και δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε στον προορισμό μας ή θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας ασφαλείς.

Καλούμε το λαό της περιοχής να μην πέσει στην παγίδα που πάνε να στήσουν για άλλη μια φορά κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δημοτικές Αρχές και να στηρίξει αποφασιστικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στους Δήμους Ιστιαίας - Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.

Να εκλεγούν αγωνιστές Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, που θα παλεύουν μαζί με το λαό για:

l Ασφαλές και σύγχρονο οδικό δίκτυο.

l Έργα αντιπλημυρρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης.

l Άμεση αποκατάσταση όσων έχασαν σπίτια και επιχειρήσεις τον Αύγουστο του 2021 και δύο χρόνια μετά είναι άστεγοι.

l Αποκατάσταση στο 100% όλων των πληγέντων από την πυρκαγιά του 2021 και από οποιαδήποτε άλλη καταστροφή, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις.

l Για σύγχρονη και ουσιαστική παροχή υπηρεσιών Υγείας με στελέχωση με το κατάλληλο προσωπικό και εξοπλισμό των Κ. Υ. Ιστιαίας και Μαντουδίου.

 

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!!!!

 

23/07/2023

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ - Υποψ. Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ - Υποψ. Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.