Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Το 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία



Οι μαθητές των σχολείων της Εύβοιας που συμμετέχουν στον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, παρουσίασαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στο Επιμελητήριο Εύβοιας, τις εργασίες τους ενώπιον της επιτροπής αξιολόγησης.

Ο κ. Γιάννης Γεροντίτης, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην Επιτροπή Αξιολόγησης των εργασιών, αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό τόνισε για μία ακόμη φορά την σημαντικότητα της διασύνδεσης της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Επεσήμανε δε, την συμβολή της οικογένειας και των καθηγητών στην παρακίνηση των μαθητών ν΄ αυτενεργούν και ν αναλαμβάνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ακολούθησε η παρουσίαση των εργασιών από τους μαθητές προκειμένου να επιλεγούν οι τρείς καλύτερες που θα διαγωνιστούν σε επίπεδο περιφέρειας για να διεκδικήσουν ένα από τα επτά χρηματικά βραβεία.

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης εκτός από τον κ. Γιάννη Γεροντίτη αποτελούν οι: Μπαλντούκας Αντώνιος, Εκπρόσωπος ΤΕΙ Χαλκίδας, Ράζου Αικατερίνη Εκπρόσωπος της Δ/σης Δ/μιας Εκπαίδευσης Εύβοιας-ΚΕΣΥΠ, Αλιακίζογλου Αικατερίνη Εκπρόσωπος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Περιφερειακού Τμήματος Εύβοιας και Αναστασίου Δημήτριος Εκπρόσωπος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς.

Στη συνάντηση εκτός από τους μαθητές παραβρέθηκαν οι καθηγητές τους καθώς και ο κ. Γιώργος Γκάρτζιος, προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής υποστήριξης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στη Λαμία για την απονομή των βραβείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.