Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ώρα 10.30, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:
Κατανομή επιχορήγησης ποσού 1.800.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ,σε βάρος του προϋπολογισμού του ενάριθμου έργου 2018ΣΕ87100011 της ΣΑΕ 871 του Π.Δ.Ε για ην υλοποίηση του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Μαντουδίου ,Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας που επλήγη
από την φυσική καταστροφή της 1ης Οκτωβρίου 2018» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος)
Ανακατανομή χρηματοδότησης του Δήμου για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών με βάση το υπ΄ αρίθμ. 54154/5-10-2018 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος)
Πληρωμή δικαιούχων καταβολής έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων κατοίκων του Δήμου από την πλημμύρα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος)
Κατανομή ποσού επιχορήγησης ποσού – 73.000- ευρώ από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019 για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος)
Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στην πρόσκληση VIII, του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος)
Υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στην πρόσκληση IΧ, του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. σε σχολικές μονάδες». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος)
Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Αίτηση Παπακωνσταντίνου Ιωάννη του Νικολάου με την οποία ζητάει τον χαρακτηρισμό δρόμου (Αρ. πρωτ. 6542/15-7-2019) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Αίτηση Σταμόπουλου Κων/νου για κατασκευή ράμπας πεζοδρομίου (πλησίον πλατείας) στην Τοπική Κοινότητα Μαντουδίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Αιτήματα για κοπή δένδρων α) Η αρίθμ. 16/2018 απόφαση ΕΠΟΙΖΩ με θέμα : «Εισήγηση για την κοπή δένδρων εντός κοινοχρήστου χώρου της τοπικής κοινότητας Σπαθαρίου» και β) η αρίθμ. 17/2019 απόφαση ΕΠΟΙΖΩ με θέμα «Αίτημα κοπής δένδρων στον οικισμό Ροβιών» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Αιτήσεις διαγραφής νηπίων από τον δημοτικό παιδικό σταθμό Μαντουδίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Αιτήσεις για παραχωρήσεις κοινοχρήστων χώρων(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Αιτήσεις από τον χορευτικό πολιτιστικό σύλλογο «Ο ΜΑΚΙΣΤΟΣ» και χορευτικό Σύλλογο «ΝΗΛΕΥΣ» για παραχώρηση χώρων για διενέργεια πολιτιστικών τους εκδηλώσεων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Έγκριση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων -Εξειδίκευση της πίστωσης Κ.Α 00.6443.0003 –Έγκριση τεχνικής Περιγραφής (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Έγκριση προγράμματος εκδηλώσεων, για τον εορτασμό τοπικών Θρησκευτικών εορτών στη Δημοτική Κοινότητα Λίμνης και στην Τοπική Κοινότητα Μαντουδίου.» Εξειδίκευση της πίστωσης Κ.Α 00.6443.0002. –Έγκριση τεχνικής Περιγραφής (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος)
Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.