Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Βασιλικά - Μαντούδι 1-4 για την Β’ ΕΠΣΕ


Το Μαντούδι κέρδισε τον Ατρόμητο Βασιλικών 4-1, για τη 14η αγωνιστική του βορείου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.


Η ομάδα των Βασιλικών (αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις: Ι. Μιχαλόπουλος, Μ. Μιχαλόπουλος, Λαδογιάννης, Δήμου, Αλοΐζος, Δροσούνης, Χ. Αναστασίου, Σταμούλος, Γεροκωνσταντής), άνοιξε το σκορ στο 14′ με κεφαλιά του Τσιβίκα, όμως οι πρωτοπόροι (αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους Μαναρίτσα-έφτασαν τις 12 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, συνεχίζοντας με το απόλυτο των βαθμών) αντέδρασαν και ‘γύρισαν’ το ματς, πριν την ανάπαυλα. Ισοφάρισαν στο 23′ σε φάση που ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Ζουζουλή. Ο Μ. Αντωνίου απέκρουσε με την μπάλα στη συνέχεια να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φτάνει στον Μπόνο, ο οποίος από κοντά με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Στο 34′ ο Ζουζουλής ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για την Αναγέννηση, κάνοντας το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 43′ ο Στεφανίδης με εκτέλεση φάουλ ‘έγραψε’ το 1-3. Στο 57′ οι φιλοξενούμενοι ‘σφράγισαν’ την επιτυχία τους, με τον Καντζούρα να διαμορφώνει με σουτ το τελικό 1-4, με τον Ζουζουλή λίγο αργότερα να έχει δοκάρι και το ματς στο τελευταίο μισάωρο του να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Δάλλας-Μαρίνος.

ΓΚΟΛ: 14′ Τσιβίκας-23′ Μπόνος, 34′ Ζουζουλής, 43′ Στεφανίδης, 57′ Καντζούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Σωκράτης Πολίτης): Μ. Αντωνίου, Ηλιοδρομίτης, Καρατζάς, Δ. Θεοχάρης, Δ. Αντωνίου Κρυσταλόγιαννης (46′ Α.Γ. Θεοχάρης), Κομποθανάσης,, Χ. Γαβριήλ (63′ Φεργαδής λ.τ.), Β. Γαβριήλ, Τσιβίκας, Α.Χ. Θεοχάρης.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Κώστας Ζυγογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (52′ Καντζούρας), Τσιβίκας (73′ Λιάκος), Τσικτσίρης (63′ Τσούπρος), Τάρλας, Δασκαλόπουλος, Μπόνος, Μαυρίδης (73′ Μπίλας), Ζουζουλής (73′ Αντωνίου), Στεφανίδης, Στεργίου.


eviasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.