Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Προκόπι- Μαντούδι 2-3 ,στο τοπικό ντέρμπυ της Β ΕΠΣΕ

Το Μαντούδι κέρδισε το Προκόπι 3-2 στο τοπικό ντέρμπυ, για τη 12η αγωνιστική του βορείου ομίλου της δεύτερης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας και συνεχίζει αήττητο για την άνοδο στην Α' Κατηγορία. Η Αναγέννηση, που έφτασε στην 11η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και έκανε ένα ακόμη βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι με γκολ του Ζουζουλή στο 39ο λεπτό.

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη. Ισοφάρισαν στο 50′ με τέρμα του Σοφούλη και στο 57′ ο Τσούτσικας ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ (2-1) για τη Δόξα.

 Δύο λεπτά μετά ο Ζουζουλής σκόραρε ξανά, ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν τελικά στο ‘διπλό’, χάρις το γκολ του Στεφανίδη στο 84′, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-3.

 Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν απ’ το 59′ με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής του Μάλλιαρη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- οι Δ. Γερογιάννης (Δόξα Προκοπίου) και Λιάκος (Αναγέννηση Μαντουδίου).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιαπλαούρας/Κωνστάντιος-Ρουμπής.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 59′ Μάλλιαρης, Δ. Γερογιάννης-Λιάκος.

ΓΚΟΛ: 50′ Σοφούλης, 57′ Τσούτσικας-39′ & 59′ Ζουζουλής, 84′ Στεφανίδης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Γ. Μπίλας, Κανελλόπουλος, Καρατζάς, Γ. Περήφανο, Λασκαρίδης (46′ Παπατσούλης), Δ. Γερογιάννης, Μάλλιαρης, Τσούτσικας (81′ Δ. Κουτσουφλάκης), Τριάντης, Μπίρμπας.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Κώστας Ζυγογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπίλας, Τσιβίκας, Τσικτσίρης, Δασκαλόπουλος, Μαυρίδης (57′ Τάρλας), Μπόνος, Στεφανίδης, Μαναρίτσας (88′ Λιάκος), Ζουζουλής, Στεργίου.

eviasports.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.