Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές από τους "Χρονοταξιδιώτες" !

 
Σήμερα, Tρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 , εορτάζουμε τον Άγιο Νικόλαο ,τον Θαλασσάρχη, τον προστάτη των ναυτικών. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. 
Σε όσους ταξιδεύουν και έχουν ανοίξει τα πανιά τους, με το σώμα, το νου και την ψυχή τους. 
 Χρόνια πολλά και σε όλους τους Χρονοταξιδιώτες που βρέθηκαν το Σάββατο στις 3 Δεκεμβρίου 2022 στον ιστορικό χώρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών παρουσιάζοντας το έργο “Στην Αγκαλιά της Εύβοιας, 100 Xρόνια Μικρασιάτες”. Πολλές ευχές σ΄ εκείνους που βρέθηκαν επί σκηνής, οδηγώντας την Αργώ μας σε αυτή την αποστολή , αλλά και σε όλους όσους επέλεξαν να έρθουν μαζί μας, ως πιστοί συνταξιδιώτες μας. 
 
Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες , Βρισκόμενοι πια στο λιμάνι μας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτό το συγκινητικό ταξίδι. Αρχικά, ευχαριστούμε την Κυρία Νία Κομπορόζου, η οποία πρότεινε να αναλάβουμε αυτό το άκρως σημαντικό αφιέρωμα, και πίστεψε ότι μπορούμε να το φέρουμε εις πέρας χωρίς κανένα δισταγμό. Ευχαριστούμε τον Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης – Αγίας Άννας για την συμβολή του στη διοργάνωση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Δήμος μας, θέλει και μπορεί να στηρίζει την τέχνη, τον πολιτισμό , την παράδοση και την ιστορία μας. Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που αγκάλιασε την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή καθώς επίσης ,την Εταιρεία Ευβοικών σπουδών και το Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδας για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην ομάδα μας. Φυσικά, ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Χρυσόστομο, που ήταν εξ αρχής κοντά μας, προσφέροντας μας την ανεκτίμητη ευλογία του. Ευχαριστούμε επίσης, τον σύλλογο Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης « το Αλωνάκι» που αποδέχτηκε πρόθυμα τη πρόταση συμμετοχής στην παράσταση μας.
 
 Ο σπουδαίος και σε όλους γνωστός σύλλογος της Χαλκίδας, βρέθηκε στο πλάι μας με την εφηβική ομάδα και τον αγαπητό δάσκαλό τους Νίκο Φρυγανιώτη και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα του κοινού, όταν παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο την ενότητα του Πόντου. Με τον ίδιο μοναδικό τρόπο βρέθηκαν για 2η φορά στη σκηνή, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά το χορό Εζ Βασίλη, σε μια ιδιαίτερη συνύπαρξη με τις μικρές μας Χρονοταξιδιώτισσες. 
 
 Σε αυτό το σημείο, θα μας επιτρέψετε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και στους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Τους συνταξιδιώτες μας, που μας ακολούθησαν και μας εμψύχωναν κάθε στιγμή με το θερμό τους χειροκρότημα και τη γλυκιά τους κουβέντα. Ένας τέτοιος δικός μας άνθρωπος, είναι και η κυρία Γρηγορία Βρέττου η οποία ως αθέατη «ηρωίδα», έραψε τα κοστούμια της παράστασης μέσα σε ελάχιστο χρόνο. 
Γρηγορία, σ αγαπάμε!
 Kλείνοντας, ας βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τρεις σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι αποδέχτηκαν αβίαστα την πρόταση συμμετοχής τους και δεν είναι άλλοι από την Κυρία Σοφία Αθανασιάδου, τον Γιώργο Κουρκουλιώτη και την χορεύτρια Ιωάννα Αντώναρου
 
Με το αστείρευτο ταλέντο σας, μας ταξιδέψατε στον κόσμο της τέχνης με αριστουργηματικό τρόπο. Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη βοήθεια σας και συμβολή σας στην επιτυχία του έργου μας Φίλες και φίλοι μας, στην αρχή του έργου μας ακούγεται η παρακάτω φράση:
 
 “ Όταν τα πράγματα γίνονται με αγάπη, ο Θεός τα ευλογά και γίνονται όπως πρέπει” Aυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε ως ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ και ήταν ΑΛΗΘΙΝΟ από καρδιάς!
 
 Έτσι αληθινά , ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, να χαίρει άκρας υγείας, να έχει δύναμη, χαρά και όλες τις ευλογίες του Θεού στην αγκαλιά του !



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.