Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας που διοργάνωσε το ΣΔΕ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

 
Την Τετάρτη 26-6-2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας που διοργάνωσε το ΣΔΕ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στον αύλειο χώρο του σχολείου.


Ο διευθυντής κ.Μηνές Ταξιάρχης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς αναφερόμενος αφενός στα προβλήματα φοίτησης που προέκυψαν λόγω της διακοπής της δωρεάν μεταφοράς των εκπαιδευόμενων και αφετέρου στις δράσεις που πραγματοποίησε το σχολείο (σχέδια δράσης, επιμορφωτικά σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, πιστοποίηση στην Πληροφορική). Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην απονομή Διαπίστευσης Erasmus+ στο ΣΔΕ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, που του δίνει τη δυνατότητα να υλοποιεί στα επόμενα 3 χρόνια με απλουστευμένες διαδικασίες κινητικότητες στο εξωτερικό τόσο εκπαιδευτικών όσο και εκπαιδευομένων.

Τέλος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους για την άριστη συνεργασία και όσους συνέβαλαν υλικά και ηθικά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Κατόπιν παρουσιάστηκαν τα σχέδια δράσης (πρότζεκτ) του σχολείου ("Ε, ρε γλέντια. Ανεβάζοντας μία παράσταση Καραγκιόζη", "Προσωπικότητες της Εύβοιας", "Το νερό στη ζωή μας: Χρήσεις και ορθολογική διαχείρισή του") και παραστάθηκε ένα μικρό επεισόδιο από παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο "Ο Καραγκιόζης στο ΣΔΕ" από εκπαιδευόμενους του Α΄ Κύκλου.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε μουσικό σύνολο από τη Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής "Γέφυρες" (υπεύθυνοι: Ανδρέας Σκάνδαλος και Λευτέρης Πνευματικός) που εδρεύει στη Χαλκίδα αλλά δραστηριοποιείται και στη Βόρεια Εύβοια σε συνεργασία με το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού Προκοπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.