Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ..

Έφυγε από τη ζωή η εγγονή της Ειρήνης Ματσούκα από το Μαντούδι, Γεωργία- Μαρία Μάστορη  από τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη στην Ξάνθη και συγκλόνισε το πανελλήνιο .

Η πανέμορφη κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. 

 Συγκλονισμένοι είναι και οι συμφοιτητές της στην Κομοτηνή, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα, από την μία στιγμή στην άλλη.

Με ψήφισμα, το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, αναφέροντας τα εξής:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο θάνατο της αγαπητής φοιτήτριας Γεωργίας - Μαρίας Μάστορη, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η Συνέλευση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, δια του προέδρου της Καθηγητή κου Γεωργίου Τσιγάρα, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της νεαρής φοιτήτριας».

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είπαν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη φοιτήτρια, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

egnomi.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.