Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αλληλεγγύη απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηλίου Ευβοίας «ΕΝΑΕΡΙΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηλίου Ευβοίας «ΕΝΑΕΡΙΟΣ», συναισθάνεται το βάρος του χαρακτήρα του και την ανάγκη ένδειξης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη της βοήθειας μας, ανεξαρτήτως χρώματος, προέλευσης ή θρησκείας.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή της θανατηφόρας και καταστροφικής πλημύρας που έπληξε την περιοχή και των κακών αντιπλημμυρικών υποδομών που ως σήμερα υπήρχαν, αποφάσισε για άλλη μια φορά να πραγματοποιήσει εθελοντική συλλογή ειδών και υλικών πρώτης ανάγκης προς τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής στη Μάνδρα Αττικής:
Γαλότσες, αδιάβροχα, κουβέρτες, παιδικές πάνες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, γάλατα παστεριωμένα, παιδικές κρέμες σε σκόνη, εμφιαλωμένα νερά, κάλτσες, φάρμακα (παυσίπονα, αντιπυρετικά, αντιφλεγμονώδη κλπ.), φτυάρια και τσουγκράνες.
Τα παραπάνω υλικά θα συλλέγονται στην αίθουσα του συλλόγου, όπισθεν της πλατείας Πηλίου το δυνατόν γρηγορότερα.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου: Μιχάλης Τερτίπης 6975103172, Τσιμιλιώτης Νίκος 6974043592, Σελεβάκος Γιάννης 6973875431, Μπατσακούτσας Χρήστος 6972458554, Σακλάρας Μάριος 6986305052.
Τα υλικά θα παραδοθούν στο Δημαρχείο Μάνδρας όπου και γίνεται η διαχείριση- διανομή όλων των παραπάνω υλικών στους πληγέντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.