Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

«Πολιτών Συμμαχία» , το νέο λογότυπο του συνδυασμού Στεργίου


Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο όνομα και το νέο λογότυπο του συνδυασμού μας με το οποίο θα κατέλθουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου 2019.

Στην απόφαση για αυτή την αλλαγή οδηγηθήκαμε μετά από αιτήματα φίλων και συνεργατών, αλλά κυρίως γιατί πιστεύουμε πως για να μπορέσει ο Δήμος μας  να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται απαιτείται μια πλατιά συσπείρωση και μια μεγάλη Συμμαχία. 
 Μία Συμμαχία υγειών δυνάμεων που πέρα από κομματικές και πολιτικές πεποιθήσεις θα συνταχθούν και θα συμπορευτούν μαζί μας έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο που αγαπάμε Μπροστά.

Το όνομα του συνδυασμού μας «Πολιτών Συμμαχία», το οποίο στο λογότυπο είναι γραμμένο σε ένα ημικύκλιο και κάτω από αυτό υπάρχουν τέσσερεις πολίτες διαφόρων χρωμάτων, κάτι το οποίο δηλώνει την πολυσυλλεκτικότητα των μελών που απαρτίζουν το συνδυασμό μας. Οι δε σύμμαχοι πολίτες ωθούνται από τον κυματισμό της θάλασσας προς το νέο τους ταξίδι, ένα ταξίδι της Δημιουργίας, της Προόδου, της Ευημερίας και της Ανάπτυξης.

Στις εκλογές του Μαΐου καλούμαστε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα στον τρόπο διοίκησης, σκέψης, οργάνωσης και σχεδιασμού. Ένα νέο ξεκίνημα που θα βασίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και πολιτών το οποίο θα στοχεύει στο νέο και θα αφήνει πίσω το παλιό.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σας καλούμε όλες και όλους, καλούμε τις νέες και τους νέους να συμμετέχετε ενεργά και με ενωμένες δυνάμεις να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο δημοκρατικό, σύγχρονο, ανθρώπινο, ένα Δήμο που θα ανήκει στους δημότες του.



18 Φεβρουαρίου 2019

Με τιμή

Γιάννης Στεργίου

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.