Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Η έκθεση ζωγραφικής της κ.Ξενοκώστα

Παναγιώτα Ξενοκώστα και Γιάννης Αθανασίου
Δυο υπέροχοι άνθρωποι και εκπαιδευτικοί που τίμησαν το τόπο μας στα 19 χρόνια  (1983-2002) παρουσίας τους στις σχολικές μονάδες  της πόλης μας.
Ο Γιάννης Αθανασίου δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο και η σύζυγός του Παναγιώτα Ξενοκώστα Νηπιαγωγός, έχουν αφήσει τις πιο γλυκές αναμνήσεις σε όλους μας .
Και οι δυο τους εκπαιδευτικοί με μια ιδιαίτερη γλυκύτητα λόγου , χαίρουν της εκτίμησης παιδιών και γονιών στο πέρασμά τους από το τόπο μας.
Ο ΜΑΚΙΣΤΟΣ στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων οργάνωσε μια έκθεση ζωγραφικής της κ.Ξενοκώστα  στο Μαντούδι με πολλά έργα εμπνευσμένα από την περιοχής μας. 
Στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν με παλιούς μαθητές και γονείς φέρνοντας στη μνήμη τους  στιγμές ,με έκδηλη τη συγκίνηση όλων, από τα χρόνια που έζησαν μαζί!

Μετά το τέλος της έκθεσης η κ. Ξενοκώστα δήλωσε:

Εγώ και ο σύζυγος μου Γιάννης Αθανασίου, θέλω να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου "Μάκιστος", για την ζεστή φιλοξενία της ζωγραφικής έκθεσης μου στο χώρο τους, καθώς και για τις συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε με τους μαθητές μας, τους γονείς τους και τους φίλους μας έπειτα από 19 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.