Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,για τις ανεμογεννήτριες

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη (μέσω εφαρμογής e.Presence.gov.gr) την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 και ώρα 18.00, ύστερα και από το αρίθμ. πρωτ. 6247/21-7-2021 αίτημα των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των ανεξαρτήτων δημοτικών συμβούλων, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το πιο κάτω θέμα σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 και 189 του Ν. 4555/2018:

Λήψη απόφασης για τις άδειες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικούς σταθμούς ισχύος 48 MW και 34 MW αντίστοιχα:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 504/2021 Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 48 MW, στη θέση «ΠΥΞΑΡΙΑ ΠΡΙΟΝΑΣ», των Δημοτικών Ενοτήτων ΚΗΡΕΩΣ, ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, των Δήμων ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ. «ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Μ.Α.Ε.».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 507/2021 Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 34 MW, στη θέση «ΜΠΑΡΔΑΚΟΣ ΣΟΥΛΗΝΟ», της Δημοτικής Ενότητας ΚΗΡΕΩΣ, του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.».

Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου

Κουτσουράς Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.