Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Επιμελητήριο Εύβοιας: Tαφόπλακα με επερχόμενη κατάρρευση της τοπικής οικονομίας, το κλείσιμο των τραπεζών



Στη δυναμική κινητοποίηση του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Φορέων και κάτοικων της περιοχής - με το συμβολικό κλείσιμο της υψηλής γέφυρας της Χαλκίδας, την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 – ενάντια στο επικείμενο κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών σε Λίμνη και Μαντούδι, το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε ο κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, Μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ.
Η εν λόγω εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου δηλώνει την βαθιά απογοήτευση και την έντονη δυσαρέσκεια του Φορέα προς τα τραπεζικά ιδρύματα, όπως τις αυτές τις εξέφρασε σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου, εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα των πολιτών της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, επέστησε ήδη την προσοχή στα τραπεζικά ιδρύματα, τονίζοντας τους, ότι με την συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα ο αντίκτυπος στην περιοχή, αλλά και σε όλη την Εύβοια θα είναι πολύ μεγάλος και το μπαράζ των εξελίξεων καταστροφικό, αφού με μαθηματική ακρίβεια θα δημιουργηθούν άμεσα οι συνθήκες για την κοινωνική υποβάθμιση και την απαξίωση της περιοχής και της ζωής των κατοίκων της και κυρίως των συνταξιούχων. 

Συνθήκες που θα τοποθετήσουν την ταφόπλακα στην τοπική επιχειρηματικότητα, ιδίως στον τουριστικό και στον αγροδιατροφικό τομέα, ενώ η τοπική οικονομία θα τεθεί συνολικά, σε περίοπτη θέση επερχόμενης κατάρρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.