Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ιστιαία - Μαντούδι 0 - 2 για την Β΄ΕΠΣΕ

Συνεχίζει, ασταμάτητα τον καλπασμό του, για τίτλο και άνοδο, το Μαντούδι, πέρασε νικηφόρα και από το ντέρμπι στην Ιστιαία, κόντρα στην πάντα δυνατή και υπολογίσιμη ΑΕ Ιστιαίας!


Παίζοντας ΄΄μυαλομένα΄΄ και με ουσία στο παιχνίδι της η ομάδα του Μαντουδίου, έφτασε δίκαια στην νίκη!
Έτσι οι πρωτοπόροι και αήττητοι, έχοντας στους μέχρι τώρα 15 αγώνες κάνει το εκπληκτικό 14 νίκες και μία ισοπαλία, βρίσκεται στο =7 από τον 2ο της βαθμολογίας Σταυρό, που ΄΄χρωστάει΄΄ και το ρεπό του!

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών, , χωρίς όμως να ξεπεράσουν τα όρια… Τάσος Μαναρίτσας: …΄΄σιγούρεψε΄΄ την νίκη του Μαντουδίου

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο, είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο 62’ να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι, όμως το πέναλτι που κέρδισαν δεν το αξιοποίησαν…
Έτσι το Μαντούδι έφυγε από την πρωτεύουσα της Β. Εύβοιας με ένα σπουδαίο 2πλό!



Το 0-1 έγινε για τους φιλοξενούμενους στο 42’ από τοιν Ζουζουλή, ενώ λίγο μετά την έναρξη του β’ 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 53’ ο ΄΄συνήθης΄΄ ύποπτος Τάσος Μαναρίτσας έκανε το 0-2!
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στον 62’ το εκτέλεσε ο Ηλ. Στεργίου, όμως ο αίλουρος πορτιέρε του Μαντουδίου, Παναγιωτόπουλος απέκρουσε και ΄΄κράτησε΄΄ το πολύτιμο 0-2!

Διατητής: Στέλιος Φώτης, Βοηθοί: Αντώνης Λιγκάκης και Διονύσης Παυλάτος.ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μουρίδης, Φλέβας (82′ Α. Σταθαράς), Ντέντης, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Γλύκος, Τσώνος (46′ Πετής, 82′ Σ. Σταθαράς), Η. Στεργίου, Παπασταμούλος (68′ Δαμάσκος), Καλιβάτσι, Κατσάρης (68′ Πανταζής).

ΑΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Κώστας Ζυγογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (85′ Καντζούρας), Τσιβίκας, Τσικτσίρης (85′ Λιάκος), Τσούπρος (62′ Μαυρίδης), Τάρλας, Δασκαλόπουλος (76′ Μπίλας), Α. Στεργίου (85′ Νικολάου), Μαναρίτσας, Στεφανίδης, Ζουζουλής.

 dinataathlitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.