Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Πληροφορηθήκαμε ότι δόθηκε εντολή για την άμεση ματακίνηση τρειών (3) πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μαντουδίου “για υπηρεσιακές ανάγκες”.....
Εκφράζουμε την αντίθεσή μας και ζητάμε την άμεση ανάκληση των μετακινήσεων.


Ακριβώς ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έκαψε από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο την Βοειοκεντική Εύβοια, και την ώρα που οι μνήμες βασανίζουν το λαό της περιοχής, η κυβέρνηση ξαναχτυπά με αυτή την πρωτοφανή και προκλητική απόφαση, όταν μάλιστα ενίσχυσε το συγκεκριμένο κλιμάκιο με πυροσβέστες από το Π. Κ. Ιστιαίας.
Φαίνεται ότι το περιβόητο “σχέδιο ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας”, ξεκινάει να υλοποιείται με την αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Απαιτούμε την άμεση ενίσχυση όλων των Πυροσβεστικών Κλιμακίων της περιοχής, με προσλήψεις μόνιμων πυροσβεστών καταρτισμένων και εκπαιδευμένων και την ανανέωση και τον εκσυχρονισμό του πυροσβεστικού εξοπλισμού και των οχημάτων.
Επισημαίνουμε ότι μπορεί η πύρινη λαίλαπα να κατέστρεψε περισσότερα από 600.000 στρέμματα δάσους και καλλιεργειών, όμως έχει διασωθεί σημαντικό μέρος υγιούς δάσους στην περιοχή, το οποίο πρέπει να προστατευθεί και να διατηρηθεί με κέθε τρόπο.

Λίμνη 11/08/2022.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.