Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

"Η ΙΟΚΑΣΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΛΑΙΑ"

Ξεκινάμε μαθήματα θεάτρου με τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Νότη Παρασκευόπουλο.

Ο Νότης Παρασκευόπουλος είναι ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Αρμένη. 
Έχει παίξει σε έργα των Κορομηλά, Βάλεντιν, Φρέιν, Μαριβώ, Σνίτσλερ, Ρόουζ, Σαίξπηρ, Στρατίεβ κ.α. Μετά το πέρας των θεατρικών του σπουδών ίδρυσε την ομάδα θεάτρου seveneleven και υπέγραψε την πρώτη του σκηνοθεσία με το έργο «Ο Θάνατος του Περικλέους» του Δημητρίου Κορομηλά. Ακολούθησαν οι κωμωδίες «Ραντεβού στα Τυφλά» σε κείμενο του ίδιου, «Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, «Ο Κύκλος του Έρωτα» του Άρθουρ Σνίτσλερ, η «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και «Το Σακάκι που Βελάζει» του Στανισλάβ Στρατίεβ, ενώ αρκετές από τις παραστάσεις αυτές ανέβηκαν έχοντας την επίσημη υποστήριξη Πρεσβειών όπως της Αυστρίας και της Βουλγαρίας. Τελευταία του σκηνοθεσία η παράσταση «Μενεξέδες και ζουμπούλια» σε κείμενο του ίδιου, η πρώτη παράσταση που βασίστηκε σε πραγματικές ιστορίες ανθρώπων με άνοια. Παράλληλα με την σκηνοθεσία, έχει μεταφράσει για το θέατρο έργα των Μπιν, Μαριβώ, Σνίτσλερ, Κάλεν, Σαίξπηρ και Στρατίεβ, με πολλές από τις μεταφράσεις αυτές να έχουν εκδοθεί. Επιπλέον, είναι εκφωνητής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ. Εκτός θεάτρου, έχει αναπτύξει και πραγματοποιεί μαζί με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μαλτέζου ένα πρότυπο πρόγραμμα υποστήριξης και ψυχαγωγίας ευπαθών ομάδων με ομάδα κύριου ενδιαφέροντος τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και τους ανθρώπους που ζουν με άνοια. Πρόσφατα εκδόθηκε και το βιβλίο του με τίτλο «365 Μέρες Κοντά στην Τρίτη Ηλικία» με δωρεά από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα. Το βιβλίο βασίζεται στην πρότυπη μέθοδο θάλλω που έχει αναπτύξει μαζί με τη συνεργάτη του Κωνσταντίνα Μαλτέζου.

Η εταιρεία seveneleven συνεργάζεται με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σχεδιάζοντας πρότυπες δράσεις, ενώ το συνολικό έργο της εταιρείας έχει υποστηριχθεί από μεγάλους οργανισμούς όπως το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, ο Νότης Παρασκευόπουλος παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και δημόσιας ομιλίας (public speaking).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη θεατρική μας ομάδα,μπορειτε να απευθυνθείτε στα τηλ:Ιωαννα Γεωργιου 6976009150 και Λεοντσίνη Ματίνα 6942238212

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.