Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 απο τις 17:00 εως τις 21:00 στο φιλανθρωπικό bazaar που οργανώνει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας


ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΡΑΦΑΗΛ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ διοργανώνει φιλανθρωπικό bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση στον αγώνα ζωής που δίνει ο μικρός μας μαχητής.

Έλα και εσύ την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μαντουδίου στην Στροφυλιά Ευβοίας (στο παλαιό δημοτικό) και δώσε ελπίδα ζωής στον μικρό μας φίλο.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής. Καιρό τώρα δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή!
Όπως όλα δείχνουν η μοναδική του ελπίδα να ζήσει μια φυσιολογική ζωή είναι να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία που εγκρίθηκε προ τριών μηνών στην Αμερική και στοχεύει στην αποκατάσταση του ελαττωματικού γονιδίου που είναι υπεύθυνο για την μυϊκή αδυναμία.

Δυστυχώς το κόστος της συγκεκριμένης θεραπείας μαζί με την νοσηλεία ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στο δύσκολο εγχείρημα των γονιών και όλων όσων στηρίζουν το μικρό αγγελούδι στο δύσκολο αγώνα του έρχεται να προστεθεί η πίεση του χρόνου αφού η εν λόγω θεραπεία μπορεί να ληφθεί μόνο από ασθενείς έως 2 ετών και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είναι ήδη 18 μηνών!
Θέλοντας να βοηθήσουμε τον μικρό μας μαχητή στον δύσκολο αγώνα του σας καλούμε όλους την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 απο τις 17:00 εως τις 21:00 στο φιλανθρωπικό bazaar που διοργανώνει το σχολείο μας με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του αγώνα ζωής του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Πάμε να βοηθήσουμε όλοι στην προσπάθεια που γίνεται να ταξιδεύσει ο μικρός Παναγιώτης στην Αμερική. Ας γίνουμε λοιπόν μια μεγάλη γροθιά προσφέροντας ο καθένας από εμάς οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια αγοράζοντας οτιδήποτε από το bazaar του σχολείου ή συνεισφέροντας ότι μπορείτε στον κουμπαρά που θα υπάρχει στο χώρο του σχολείου, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα διατεθεί, για την μετάβαση και την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη στην Αμερική
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.