Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ήταν καλοκαίρι του 1980 στο γήπεδο Μαντουδίου

Ήταν καλοκαίρι του 1980 στο γήπεδο Μαντουδίου σε μια μεγάλη συναυλία που είχε οργανώσει ο τότε Εκπολιτιστικός Σύλλογος με τον Θάνο Μικρούτσικο...

Ο κοινωνικός ριζοσπαστισμός της μεταπολίτευσης με τα έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά  που είχαν σφυρηλατηθεί στην περιοχή μας, αντανακλούσαν και στα πολιτιστικά δρώμενα τον παλμό τους, με τα τραγούδια της εποχής.
Οι ,Μαρία Δημητριάδη ,Γιάννης Κούτρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου ,Γιώργος Μεράτζας,και ο Θάνος στο πιάνο σ΄ένα κατάμεστο γήπεδο σε μια μοναδική και αξέχαστη συναυλία.

Σήμερα στις 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, η σoρός του θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Η κηδεία του μεγάλου συνθέτη θα γίνει Με δημόσια δαπάνη.
Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Ο Θάνος Μικρούτσικος «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο Σάββατο από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, στο νοσοκομείο όπου έδινε τη γενναία μάχη του ενάντια στον καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.