Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Το αντίο του αρχηγού !

Ο Γιώργος Λιάκος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την αποχώρηση του απ’ την ενεργό δράση, εκφράζοντας τα συναισθήματα του για την παρουσία του επί σειρά ετών -και μάλιστα ως αρχηγός- με τη φανέλα της Αναγέννησης Μαντουδίου, η οποία με ανακοίνωση της τον ευχαρίστησε για την προσφορά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Γ. Λιάκου:

‘Αγαπητοί φίλοι και μέχρι πρότινος συμπαίκτες θα ήθελα πρώτα απ’ όλους σε εσάς να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση για λόγους τραυματισμών και μόνο γι’ αυτούς. Δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να εγκαταλείψω κάτι το οποίο λάτρεψα… το ποδόσφαιρο. Όσοι αγωνίζεστε στους αγωνιστικούς χώρους γνωρίζετε πολύ καλά ότι τελικά υπάρχουν δύο αντίπαλοι που δεν μπορεί κανείς να τους νικήσει… ο χρόνος και ένας σοβαρός τραυματισμός… Ως επί σειρά ετών Αρχηγός της ομάδας που με τίμησε με την επιλογή της αυτή, θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της να με χρησιμοποιήσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλει αυτή, στηρίζοντας έμπρακτα με τον τρόπο αυτό τις όποιες επιλογές της. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος που έχει θέσει ως μεγάλο φετινό στόχο η ομάδα μας θα είναι για ‘μένα το πιο μεγάλο δώρο. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια…’.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Μαντουδίου: ‘Μια υπέροχη κοινή πορεία τόσων χρόνων έφτασε στο τέλος της. Ο εμβληματικός Αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Λιάκος εγκαταλείπει την ενεργό δράση αφήνοντας πίσω του μόνο θετικές κι ευχάριστες αναμνήσεις.

Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κυρίως ένας υπέροχος άνθρωπος που τίμησε και αγάπησε όσο λίγοι την φανέλα της ομάδας μας.

Αρχηγέ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα’.

Πηγή:eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.