Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Δωρεά στον Δήμο μας από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας με την απόφαση 140/2020 που πήρε, έκανε αποδεκτή, δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που αντιστοιχεί σε παροχή αγαθών – τροφίμων χρηματικής αξίας 2.279,21€ υπό το συντονισμό της ΚΕΔΕ.

Τα κριτήρια ώστε να μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή, είναι τα ακόλουθα : Α) Το συνολικό ετήσιο πραγματικό εισόδημα δε θα υπερβαίνει το ποσό των 1.200,00 € για τους άγαμους, το ποσό των 1.800,00 € για τους έγγαμους, το οποίο ανάλογα θα προσαυξάνεται για κάθε ανήλικο τέκνο με το ποσό των 300,00 €, το οποίο όμως δε θα υπερβαίνει το ποσό των 5.400,00 €.

Β1) Τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα θα προσκομίσουν στο Δήμο τα εξής δικαιολογητικά :

1. Αίτηση

2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (για όλους) και άδεια διαμονής σε ισχύ (μόνο για αλλοδαπούς τρίτων χωρών).

3. Ε1 και Εκκαθαριστικό του τρέχοντος φορολογικού έτους. (Απαιτείται η προσκόμιση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων όλων των ενήλικων μελών της οικογένειας που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη).

4. Αντίγραφο Ε9.

5. Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ ή ΔΕΥΑΜΛΑΑ ή τηλεφωνίας (κινητής ή σταθερής) ή μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας σε ισχύ στο όνομα του αιτούντα.

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου.

7. Πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ για κάθε μέλος της οικογένειας που δηλώνει άνεργος.

8. Απόκομμα σύνταξης ή βεβαίωση μισθοδοσίας.

9. πιστοποίηση αναπηρίας ΚΕΠΑ (εφόσον υπάρχει).

10. Έντυπα Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 13 GDPR υπογεγραμμένα από τον αιτούντα και τα μέλη της οικογένειάς του (θα διατίθενται από τα σημεία παραλαβής των αιτήσεων).

Β2) Για τους δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) απαιτείται :
Αίτηση
Αίτηση ΚΕΑ
Έγκριση ΚΕΑ του τρέχοντος μήνα
Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Έντυπα Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το άρθρο 13 GDPR υπογεγραμμένα από τον αιτούντα και τα μέλη της οικογένειάς του (θα διατίθενται από τα σημεία παραλαβής των αιτήσεων).

Όσοι από εσάς συλλέξετε τα παραπάνω προαπαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορείτε να καταθέτετε τις αιτήσεις σας στο πρωτόκολλο του Δήμου προς το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου. Οι αιτήσεις σας θα ελέγχουν και θα αξιολογηθούν και όταν και εφόσον εγκριθούν, για να παραλάβετε τα αγαθά, απαιτείται η προσωπική σας παρουσία (δηλαδή του αιτούντα - δικαιούχου) ή με εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Τσαπουρνιώτης Γεώργιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.