Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαντουδίου η εκδήλωση συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 

Την Τρίτη 27/10/2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαντουδίου με απόλυτη επιτυχία η επίσημη παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας της ακαδημίας της ομάδας μας με το δίκτυο σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 - Atromitos F.C. (Official)
Στο Μαντούδι παραβρέθηκαν από πλευράς της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ο επικεφαλής Του Atromitos soccer schools κ.Τόλης Αποστόλου και ο άμεσος συνεργάτης του και προπονητής της Κ15 του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ κ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΙΖΟΣ οι οποίοι ανέλυσαν και το πλάνο της συνεργασίας των δύο ομάδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διοίκηση του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και ιδιαίτερα στον δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ.Γιώργος Τσαπουρνιώτης τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτης Αρβανίτης και Δημήτρη Σκοπελίτη, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ.Ξένια Χασιώτη και Γιάννης Καντζούρας καθώς και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μαντουδίου κ. Δημήτρη Λάμπρου για την παρουσία τους.
Επίσης θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο τον ακαδημιών μας κ.Τσικτσίρη Αθανάσιο(  για την εξαιρετική δουλειά του όπως και τους συνεργάτες του κ.κ Δημήτρης Μυλωνάς και Δημήτρης Μυτζήθρας.
Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ εύχεται καλή ευόδωση της συνεργασίας και ευελπιστεί μέσα από αυτή να αναδειχθούν αθλητές οι οποίοι σε λίγα χρόνια θα κοσμούν τα γήπεδα της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.