Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Άρχισε η σταδιακή τοποθέτηση καινούργιων κάδων απορριμμάτων


Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαντουδίου αναφέρει:

Σήμερα, 4-1-2021 μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταμούλο, τοποθετήσαμε 9 καινούργιους κάδους απορριμμάτων στην οδό Κολοκοτρώνη από θέση ''Σταυρός'' έως οικία ''Παλιάτσου''.


Επίσης αφαιρέσαμε όλους τους κάδους που υπήρχαν αριστερά του δρόμου στην θέση ''Σταυρός'' προς παραλία για να σταματήσει η ''χωματερή'' που είχε δημιουργηθεί.


Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας για ένα πιο καθαρό χωριό και μια πιο καθαρή γειτονιά να μην ρίχνουν μέσα στους κάδους μπάζα ,χοντρά αντικείμενα, στάχτες κλπ, όπως επίσης να σταματήσει το κρέμασμα των σκουπιδιών σε στύλους ΔΕΗ και ΟΤΕ στα οποία σημεία πλέον από σήμερα δεν θα γίνετε το μάζεμα από τα παιδιά της καθαριότητας του Δήμου.


Ας σεβαστούμε όλοι μας την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά κάτω από τις χειρότερες συνθήκες που εργάζονται για να ζούμε όλοι εμείς σε ανθρώπινες συνθήκες.


Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η τοποθέτηση και άλλων κάδων, όπως και η αντικατάσταση των παλαιών σε όλα τα σημεία του χωριού μας που έχουμε προτείνει και ελέγξει σε συνεργασία μεν τον Προϊστάμενο τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Νίκο Σκουμπρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.