Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Γιάννης Δαμιανός: Το τάμα στον αδελφό του και το τραγικό συμβάν



 Το πρωί στον ΑΝΤ, ο θείος του 24χρονου Γιάννη ,Κώστας Δαμιανός βαθιά συγκινημένος ,εξιστόρισε το τραγικό συμβάν του ανηψιού του, ανήμερα των Θεοφανείων .

Ήδη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο 24χρονος Γιάννης Δαμιανός , όπου έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό. 

Ο Γιάννης είναι εγγονός του Μαντουδιανού Στέργιου Δαμιανού ,ενώ με τον πατέρα του Κώστα, επισκεπτόταν τακτικά το πατρικό του σπίτι στο Μαντούδι.


Ο 24χρονος Γιάννης που βούτηξε στη θάλασσα ανήμερα τα Θεοφάνεια για να πιάσει τον σταυρό, διαγνώστηκε με τετραπληγία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το  eviathema.gr ο 24χρονος από την Δροσιά Χαλκίδας που χτύπησε στον αυχένα του ανήμερα των Θεοφανείων, είναι διασωληνωμένος στο ΚΑΤ. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο νεαρός υπέστη πλήρη τετραπληγία και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταφέρθηκε στην εντατική.

Το χρονικό

Ανήμερα των Θεοφανείων ο 24χρονος από την Δροσιά Χαλκίδας μαζί με τέσσερις φίλους του, βούτηξαν από μια εξέδρα στην Αμάρυνθο της Ερέτριας σε ρηχά νερά για να πιάσουν το σταυρό.

Εκεί ο νεαρός χτύπησε άσχημα στον αυχένα, ενώ επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρόλα αυτά, οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό, καθώς ο 24χρονος άνδρας δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε χέρια ούτε πόδια του.

Ένα καΐκι που μετέβη στο σημείο, κατάφερε να μεταφέρει τον 24χρονο νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου. Εν τέλει, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγες ώρες αργότερα αφού υποβλήθηκε σε εξέταση αξονικής λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.