Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Μίλτος Χατζηγιαννάκης στη Βουλή, για τις φημολογίες κατάργησης των ΕΛΤΑ στο Μαντούδι

 

Ερώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Μαντούδι, κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
 
Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών και υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναφέρεται στη αναστάτωση που έχει προκαλέσει η φημολογία κλεισίματος του καταστήματος στην τοπική κοινωνία, εξηγεί τη σημασία ύπαρξής του, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα καλύπτει βασικές επικοινωνιακές ανάγκες και εξυπηρετεί περιοχή της Εύβοιας με μόνιμο πληθυσμό 4500 κατοίκων, που κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου αυξάνονται στο δεκαπλάσιο.
 
 Εκτός των καθαρά ταχυδρομικών υπηρεσιών, εξυπηρετεί σημαντικό αριθμό συνταξιούχων, αποδίδοντας τις συντάξεις τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί σημείο πληρωμής των υποχρεώσεων τους προς το Δημόσιο και τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας.

Με βάση τα ανωτέρω, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ρωτά τον Υπουργό αν προτίθεται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να εξετάσει κάθε δυνατή λύση σε διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου το κατάστημα των ΕΛΤΑ Μαντουδίου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και να μην ενταθεί το αίσθημα εγκατάλειψης και ανασφάλειας των κατοίκων.


Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες σε όλη τη περιοχή μας μετά τις πληροφορίες για κατάργηση του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Μαντούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.