Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Elimnion resort: Διαρκής εξέλιξη πολυτελούς φιλοξενίας

Εξελίσσοντας διαρκώς την στρατηγική της πολυτελούς και εγκάρδιας φιλοξενίας προσθέτουμε εξωτερικό τζακούζι , επιλέγοντας δύο (2) από τις πολυτελής σουίτες μας.

◊ Το Elimnion ξεκινά να προσφέρει προϊόντα ελληνικής - ευβοϊκής γης και πρωτοστατεί στην σύνδεση του ξενοδοχείου με την τοπική αγροτική παραγωγή μέσω της δημιουργίας προϊόντων τυποποίησης τα οποία θα διατίθεται μέσω e- shop και στους πελάτες του ξενοδοχείου κατά την διάρκεια της παραμονής τους.

◊ Αναπτύσσουμε και εξελίσσομε τις δραστηριότητες της επιχείρησης με την δημιουργία αναψυκτηρίου - υπηρεσιών εστίασης στην παραλία "Κοχύλι" στοχεύοντας στην ανάπτυξη της παραλίας και στην παρουσίαση υπηρεσιών υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας.

◊ Η ύπαρξη υποδομών φιλοξενίας και για τους χειμερινούς μήνες οδηγεί την ξενοδοχειακή μας μονάδα στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας ώστε από τον Χειμώνα 2021 να προσφέρουμε υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενία.

◊ Με σύνθημα «Αγαπώ τη ζωή , περπατώ και χαίρομαι την πόλη μου » προγραμματίζουμε την αγορά mini-bus , για να μπορούν οι πελάτες μας να χαίρονται και να περπατούν στην πόλη μας .
Το κυκλοφορικό φορτίο της επιβαρυμένης πόλης θα απομειωθεί , ενώ με ευκολία πρόσβασης θα απολαμβάνουν την παραλία στο Κοχύλι …ένας τρόπος μετακίνησης ευχάριστος και ξεκούραστος για να γνωρίσουν οι επισκέπτες μας τις ομορφιές της περιοχής και να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα.

 

 

Κρατάμε τις αποστάσεις

 

 

Τel + 30 22270 32023
www.elimnionresort.gr

info@elimnionresort.gr

 Where luxury meets hospitality

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.