Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Σαμποτάρουν ευθέως, την κατασκευή σήραγγας στη θέση "Αγιος" της Κανδηλίας οδού (Ψαχνά-Προκόπι) Ε077

Από: Κίνηση Πολιτών Β.Κ.Εύβοιας 
 
Σε ένα κρεσέντο έντονου τοπικισμού η αυτοαποκαλούμενη ομάδα Κανδήλιον όραμα συνεχίζει ευθέως πλέον, να τορπιλίζει την πρόταση προς υλοποίηση για την διάνοιξη σήραγγας στη θέση "Αγιος" με όλα τα συνοδά έργα, υπογραμμίζοντας -όπως αναρτούν στην σελίδα τους - αυτά "ως πεταμένα λεφτά"

 Σίγουρα ο άκρατος τοπικισμός δεν θα νικήσει την απαίτηση ΟΛΩΝ των πολιτών της β.Εύβοιας, για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στην Εύβοια, που ισομερώς θα εξυπηρετεί τους πολίτες ,τόσο της πλευράς του Ευβοικού, οσο και του Αιγαίου.


 Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε οτι αιτήματα για διανοίξεις νέων δρόμων μπορούν να γίνονται και θα είμαστε όλοι αλληλέγγυοι ,εφόσον ο κεντρικός οδικός άξονας ΕΟ77 γίνει με τα προβλεπόμενα έργα,δρόμος σύγχρονος και ασφαλής .

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για όλους τους πολίτες της β.Ευβοιας η  κατασκευή σήραγγας 2.860 χλμ στη θέση Αγιος της εθνικής οδού Ε077 Χαλκίδα-Ιστιαία με όλα τα συνοδά έργα που έχουν μελετηθεί αρχής γενομένης από το μεγάλο έργο παράκαμψης Χαλκίδος -Αρτάκης -Ψαχνών με κόστος που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ όπως επίσης και cut-cover συνολικού μήκους ~430μ.στη θέση Δερβένι και κοιλαδογέφυρες συνολικού μήκους ~220 μ. της κανδηλίας οδού Προκόπι -Ψαχνά όπως επίσης τις συνεχείς διαπλατύνσεις , αλλά και τα έργα  παρακάμψεων της ΕΟ77.


Ας αντιληφθούν ΟΛΟΙ  πλέον ,οτι αν χρειασθεί θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις και θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου με απρόβλεπτες συνέπειες αν συνεχίσουν να σαμποτάρουν
έργα που έχουν δρομολογηθεί και αποτελούν εθνική στρατηγική της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και έχουν την συναίνεση της πλειοψηφίας των πολιτών της Εύβοιας

 
Κίνηση Πολιτών Β.Κ.Εύβοιας


 Κοινοποίηση:

-Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

-Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

-MME


8 σχόλια:

  1. Πρωτος μαζι με τους Δημοτικους του συμβουλους ο Τσαπουρνιωτης παρευρεθηκε στην εκδηλωση της ομάδας Κανδήλιον όραμα στην Αιδηψο ενω ψηφηστηκε ομοφωνα στο Δημοτικο Συμβουλιο για τον δρομο απο τον ΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στράτο κάνεις λάθος και οφείλεις να ζητήσεις συγνώμη γι αυτά που λές.Δεν ξέρω γιατί το κάνεις? Ποτέ δεν παραβρέθηκε ο δήμαρχος και κανείς δημ.σύμβουλος στην εκδήλωση που αναφέρεις .Νομίζω οτι δείχνει γεναιότητα να πείς οκ έκανα λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχοι ηταν ο Ψαθάς και ο Κοντζιάς και βουλευτές μόνο ο Αποστόλου που έκανε και δήλωση αλλά Κυριακή κοντή γιορτή.Ο Αποστόλου κάηκε μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω κανενα λογο να μη ζητησω συγνωμη αν κανω λαθος. Θα βρω το αρθρο παλι και θα επανελθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.evima.gr/koinonia/loutra-aidipsou-ekdilosi-gia-tin-kataskevi-paraliakou-dromou-politika-limni-eikones/?fbclid=IwAR3k7W4qn6JmAjp_52pupXxaMN2Il4fMCNFD29sEQ6wQ-zS3axT7RiThVgs
    Ζητώ συγνώμη που έβαλα στη λίστα και το όνομα του Τσαπουρνιωτη αλλά ποια διαφορά αν παρευρίσκεται ή όχι όταν παρευρίσκεται ο αντιδήμαρχος του και ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε διαδημοτικό συμβούλιο στο Μαντούδι τον Οκτ του 2012 ούτε ένας σύμβουλος από τους 2 δήμους δεν στήριξε την πρόταση μου να γίνει η εν λόγω σήραγγα με προτεραιότητα κάθε έργου. 3 φορές ζήτησα από το προεδρείο να θέσει το θέμα πρός λήψη ψηφίσματος, χωρίς αποτέλεσμα.
    Κατάλαβα λοιπόν οτι η σήραγγα αυτή δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Οι αποφάσεις είχαν ήδη ληφθεί.
    Οπότε η Κανδήλια οδός είναι οτι καλύτερο μπορεί να γίνει για την Βόρεια Εύβοια. Ο κόσμος από την ανατολική ακτή θα έχει πρόσβαση σε αυτήν από το Προκόπι η την Λίμνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπαρετ εχεις την εντύπωση οτι β.Ευβοια ειναι ροβιες και αιδηψος και αποφασίζουν μονο αυτοί .εΠΊΣΗς ΤΙ ΜΑς ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΜΑς ΤΙ ΈΚΑΝΕς ΤΟ 2012 .προβλημα σου.Ο ΔΡΌΜΟς ΨΑΧΝΑ -ΙΣΤΙΑΊΑ ΥΠΆΡΧΕΙ, δεν θα γίνει τώρα.κατάλαβες.με λιγα λεφτα και μια τρυπα στον αγιο γινεται πρωτος .ολα τα άλλα ειναι για κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ. ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΙΑΣ ΟΔΟΥ ΨΑΧΝΑ-ΠΡΟΚΌΠΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΛΙΜΝΗ.ΡΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ!!@!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.