Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Επιστολή Τριάντη, προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης -Αγ.Αννας


 

 

 

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης -Αγ.Αννας  απέστειλε ο επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Παράταξης κ.Γιώργος Τριάντης .

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

 

Προς

 

Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

 …..............

Σχετικά με την πρόσκληση σας για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,θέτω υπόψη τα εξής :

 

1.     Οι προθέσεις μας και η συμμετοχή μας στα όργανα και στις επιτροπές του Δήμου ήταν εξ ‘ αρχής γνωστές στους πολίτες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Προσφορά στα τοπικά ζητήματα , συμμετοχή στην επίλυση των προβλημάτων , στήριξη σε όσα θεωρούσαμε αναγκαία για τον τόπο. Όλα αυτά συν το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή θα σεβόταν την προγραμματική συμφωνία που είχαμε κάνει προεκλογικά και θα τηρούσε τις δεσμεύσεις της.

 

2.     Στηρίξαμε τη Δημοτική Αρχή παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της και προσπαθήσαμε μέσα από διάλογο και θετικές παρεμβάσεις να συμβάλλουμε στην επίλυση ζητημάτων του τόπου μας. Δυστυχώς όμως η μεταχείριση που μας επιφυλάχθηκε ήταν μεταχείριση αποκλεισμού. Ουδέποτε έλαβαν υπόψη προτάσεις που κατέτειναν στο κοινό καλό και πάντα προχωρούσαν ερήμην μας σε λήψη αποφάσεων αμφίβολης χρησιμότητας.

 

3.     Ο εκπρόσωπός μας στην Οικονομική Επιτροπή παραιτήθηκε καταγγέλλοντας ότι δεν είχε οποιαδήποτε ουσιαστική συμμετοχή και ότι οι αποφάσεις λαμβάνοντας από τη Δημοτική Αρχή χωρίς καν να προηγείται συζήτηση και ενημέρωση. Επιπλέον από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης προκύπτει ότι έννοιες όπως διαφάνεια , διάλογος κλπ δεν είχαν καμία θέση στις συνεδριάσεις.

 

4.     Είναι φανερό ότι η τυπική συμμετοχή μας σε μία Επιτροπή που διαχειρίζεται μεγάλα χρηματικά ποσά σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ήταν προσβολή για τους ανθρώπους που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και συνεπώς δεν θα συμμετέχουμε ούτε θα προτείνουμε μέλος του συνδυασμού μας για τη θέση αυτή. Οι εποχές που οι αποφάσεις λαμβάνοντας με τον τρόπου που έχει επιλέξει η Δημοτική Αρχή έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να είμαστε βωβά πρόσωπα. Οι δημότες θα μας κρίνουν , όταν έλθει η στιγμή , όλους.

 

Μαντούδι 22-10-2021

Ο επικεφαλής της παράταξης

Γεώργιος Τριάντης

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.