Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου Προκοπίου,σε μαθητικό διαγωνισμό λογοτεχνίας

Το Γυμνάσιο Προκοπίου διακρίθηκε στον διαγωνισμό "200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821" που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κατά το σχολικό έτος 2020-2021, κερδίζοντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία 

"Συγγραφή λογοτεχνικού κειμένου (ποιήματος ή πεζού)" με το διήγημα "Ήμουν κι εγώ εκεί"

το οποίο συνέγραψαν από κοινού οι μαθητές Αρετή Μηνέ (Γ΄ τάξη), Θεολόγος Πατεράκης (Γ΄ τάξη), Ιωάννα-Μαρία Βασιλείου (Β΄ τάξη) και Λαμπρινή Αγραφιώτη (Α΄ τάξη) με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Δημήτριο Τζιμώκα, φιλόλογο, και συνεργάτες τους καθηγητές Γεώργιο Καστριώτη (Διευθυντή) και Μαριάνθη Κοντογιάννη.
Η τελετή της απονομής των βραβείων όλων των μαθητών που βραβεύθηκαν σε αυτόν τον διαγωνισμό έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021.

 Οι μαθητές του σχολείου μας που διακρίθηκαν παρέλαβαν ο καθένας/-μία από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπανό, εκτός από το βραβείο τους και έναν φορητό υπολογιστή, προσφορά της Περιφέρειας.


Το διήγημα αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία των μαθητών μας με πρωταγωνιστή τον Τάσιο, έναν φανταστικό έφηβο-αγωνιστή στο πλευρό του μεγάλου οπλαρχηγού της Εύβοιας κατά την περίοδο του Αγώνα της παλιγγενεσίας, του Αγγελή Γοβιού.

Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.