Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Μαντούδι - Ταξιάρχης 5 -1 για την Β΄ΕΠΣΕ

Το Μαντούδι κέρδισε 5-1 τον Ταξιάρχη, για τη 16η αγωνιστική του ομίλου του βορρά της Β’ ΕΠΣΕ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπήκε δυνατά στο ματς, φτάνοντας γρήγορα στο 2-0, με τέρματα των Ζουζουλή (6′) και Μαναρίτσα (10′). 

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 2-1 στο 25′ με τον Δημητράκη, όμως δύο λεπτά μετά ο Ζουζουλής έδωσε στην ομάδα του και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1), με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στην επανάληψη οι πρωτοπόροι (αγωνίστηκαν χωρίς τους Δασκαλόπουλο και Μπόνο, που είχαν αποβληθεί στο ντέρμπι με τον Σταυρό, και τον Στεργίου, που ήταν αδιάθετος) έδωσαν μεγαλύτερες διαστάσεις στην επικράτηση τους, με τον Βούλγαρη να κάνει το 4-1 στο 57′ και τον Ζουζουλή να πετυχαίνει χατ-τρικ, τρία λεπτά μετά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Ρουμπής-Μπούρικας.

ΓΚΟΛ: 6′ & & 27′ & 60′ Ζουζουλής, 10′ Μαναρίτσας, 57′ Βούλγαρης-25′ Δημητράκης.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Κώστας Ζυγογιάννης): Παναγιωτόπουλος (75′ Κουκλούς), Βούλγαρης, Τσιβίκας, Τσικτσίρης (46′ Καντζούρας), Τσούπρος, Τάρλας (46′ Λιάκος), Μαυρίδης (64′ Αντωνίου), Ζουζουλής, Μπίλας, Μαναρίτσας (80′ Γιαννάκης), Στεφανίδης.

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (Κώστας Μισιρλής): Μαυρούτσικος, Τσαμούρογλου, Παπαδιώτης, Κοντογιάννης, Μπαλαμούτης, Χαλκιάς (88′ Θέμελης), Γκαμίλης, Δ. Δαρζέντας, Δημητράκης, Σάμιος (13′ Μισιρλής λτ.), Μουρκιώζης (80′ Κούκης).


eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.