Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Ο Μαντουδιανός ναυτικός !

 

Μια απίστευτη ιστορία ήλθε στο φως, με "συνένοχο " ένα συμπατριώτη μας, μετά τη συνέντευξη της κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα στην Αμερικανική τηλεόραση όταν σε σχετική ερώτηση, αποκάλυψε τον πρώτο της έρωτα με έναν Έλληνα ναυτικό, όταν ήταν 17 χρονών!

Η ιστορία ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου, όταν πίναμε  τα ποτάκια μας στο μπαρ STONES στο Μαντούδι ακούγοντας μουσική . Σε ένα βιντεοκλίπ χόρευε και τραγουδούσε η Σακίρα και φίλος από τη παρέα, πρώην ναυτικός ,μας αποκάλυψε ότι την είχε γνωρίσει σε λιμάνι της Κολομβίας και για 5 μέρες- όπως είχε πει - είχε πάει στον παράδεισο!  Τότε κανείς δεν είχε δώσει σημασία γιατί όλοι θεωρήσαμε ότι ήταν μια ακόμη ιστορία που λένε σχεδόν όλοι οι ναυτικοί, με μπόλικη μυθοπλασία!

Προ ημερών μετά τη συνέντευξη της Σακίρα .....θυμήθηκα το παλιό καλό φίλο και τον πήρα τηλέφωνο να του θυμίσω προβοκάροντας αυτά που μας είχε πει τότε!

Χαμογελώντας μου είπε:

-Τότε δεν με πιστεύατε και νομίζατε ότι έλεγα βλακείες....

Λοιπόν άκου! 

Το 1994 ταξίδευα πρώτη φορά και πιάσαμε λιμάνι στη Μπαρρανκίγια της βόρειας Κολομβίας. Το  βράδυ είχαμε έξοδο και μόλις βγήκα από το καράβι στη βόλτα για τα καφέ, είδα από μακρυά δυο κοπέλες . Η μια απ΄αυτές με κοίταξε  με ένα ιδιαίτερο θερμό βλέμμα και μόλις το ένοιωσα πήγα κοντά της και κοιτάζοντας βαθιά στα μάτια, τής είπα (αγγλικά): Είσαι πολύ όμορφη!!!! Ανταποκρίθηκε αμέσως και με ζεστή φωνή μου είπε: μου αρκεί να ξέρω ότι εσύ κι εγώ υπάρχουμε αυτή τη στιγμή!

Για να μην τα πολυλογώ τις επόμενες μέρες  ήμασταν  μαζί και όλα ήταν ονειρικά ! Μια όμορφη γλυκιά κοπέλα με φιδίσιο κορμί τρομερή στο χορό και πάντα μα πάντα χαμογελαστή !!

 Ιδιαίτερη στιγμή όταν έφυγα.......αλλά αυτό είναι κάτι, που θέλω να κρατήσω μόνο για μένα !!!

Το όνομά της ήταν, Σακίρα Ισαμπέλ Μεμπαράκ Ριπόλ!!!!



 

 


3 σχόλια:

  1. Πρώτοι ψεύτες κυνηγοί,δευτεροι ψαράδες,τρίτοι δικηγόροι και τέταρτοι ναυτικοί ιδίως αυτοί που ξεκινάνε το επάγγελμα πάνω από 25 ετών.αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρω ποιός είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο!! Μακάρι να τη χάρηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.