Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ο Νίκος Γεραλής υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας

Ο Νίκος Γεραλής
Ο Νίκος Γεραλής

Πολιτική συγκέντρωση διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, το Σάββατο 22 Απρίλη, με ομιλητή τον Βασίλη Παπασωτηρίου, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας του Κόμματος.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε ότι υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, θα είναι ο Νίκος Γεραλής. Ο Ν. Γεραλής είναι 60 χρονών, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, για χρόνια έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Βορειοκεντρικής Εύβοιας. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην ομιλία του ο Βασίλης Παπασωτηρίου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «ειδικά στη Βόρεια Εύβοια, πρέπει να καταδικαστεί η πολιτική των αστικών κομμάτων που οδήγησε στο έγκλημα της καταστροφικής πυρκαγιάς το καλοκαίρι του 2021. Το μόνο κόμμα που πρέπει να ενισχυθεί στη Βόρεια Εύβοια είναι το ΚΚΕ, που πρωτοστάτησε, συνέβαλε με όλες τους τις δυνάμεις, να οργανωθεί η αντίσταση, ο αγώνας, η διεκδίκηση για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων». Κάλεσε «τον λίγο καιρό που απομένει να κάνουμε τη νύχτα μέρα και να συμβάλουμε όλοι για να γίνει πράξη αυτό που όλοι σήμερα βλέπουμε, ένα θετικό κλίμα προς το Κόμμα να εκφραστεί στην κάλπη στις 21 Μάη». 

Ο Νίκος Γεραλής αναφέρθηκε στη δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τα προηγούμενα χρόνια εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάλεσε κάθε λαϊκό άνθρωπο, κάθε αγωνιστή, ακόμη και αν δε συμφωνεί σε όλα, να συστρατευθεί στην προσπάθεια για πιο ισχυρό ΚΚΕ, περισσότερους συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο Βαγγέλης Γεωργαντζής, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και ο Στάθης Λιαγκάκης, μέλος της ΤΕ Ευβοίας του ΚΚΕ και νυν δημοτικός σύμβουλος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

πηγη:902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.