Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Το Evia Film Project επιστρέφει 20 έως τις 24 Ιουνίου

Το Evia Film Project επιστρέφει ανανεωμένο από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου, με την υποστήριξη του @minculturegr στην Αιδηψό, τη Λίμνη και την Αγία Άννα με ταινίες, εκπαιδευτικές δράσεις, συζητήσεις, μουσική και καλοκαιρινή διάθεση *Εισοδος ελεύθερη.
#Films Θα δούμε ταινίες οικολογικού ενδιαφέροντος στα θερινά σινεμά Απόλλων (Αιδηψός) και Ελύμνιον (Λίμνη) και στην πλατεία της Αγίας Άννας.
#VirtualReality Στο πλαίσιο του τμήματος Immersive: All Around Cinema, περιβαλλοντικές ταινίες VR θα προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία θέασης.
#Workshop Μια κορυφαία διεθνής συνάντηση: το @CIRCLEWomenDocAccelerator ένα εξειδικευμένο workshop ανάπτυξης ντοκιμαντέρ.
#LocationTours Location managers από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική περιήγηση στη Βόρεια Εύβοια που περιλαμβάνει location tours και ένα μοναδικό masterclass.
#MeetingPoint Κάθε μέρα, το Φεστιβάλ διοργανώνει brunch εργασίας και happy hour για τους επαγγελματίες, με σκοπό το networking και την προώθηση ταινιών.
#Students Σημαντικοί κινηματογραφιστές και άνθρωποι του σινεμά μοιράζονται τη γνώση τους σε ένα εξειδικευμένο workshop για τους φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά της Εύβοιας.
#Educational Το Φεστιβάλ προσκαλεί μαθητές ηλικίας 7 - 12 ετών σε εκπαιδευτικά εργαστήρια Η μαγεία του σινεμά κοντά στη φύση.
#LiveConcert Το Φεστιβάλ διοργανώνει συναυλία – έκπληξη και ένα πρωτότυπο μουσικό δρώμενο για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.
#Identity Το Evia Film Project είναι ο τρίτος πόλος δράσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι η ανάδειξη της Βόρειας Εύβοιας, μετά τις πυρκαγιές του 2021, σε παγκόσμιο κέντρο για το green cinema. Υποστήριξη: Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού Συνεργασία: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου / Greek Film Centre Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιωτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.