Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Εγκαινιάσθηκε χθες το νέο Εσπερινό ΕΠΑΛ Μαντουδίου

 

Ένα αίτημα χρόνων έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία του νεοϊδρυθέντος Εσπερινού ΕΠΑΛ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ αναβαθμίζοντας τις υποδομές της περιοχής μας στον τομέα της παιδείας,γιατί πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι.... στη ζωή μας η μεγαλύτερη επένδυση είναι η μόρφωση και η παιδεία!

Ήδη χθες πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα,τα εγκαίνια και ο αγιασμός της σχολικής χρονιάς μαζί με τους  90 εγγεγραμμένους ενήλικες μαθητές.

 Σε ανακοίνωση η Δ/νση του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μαντουδίου αναφέρει:
Καλή, δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά από όλους τους αρμόδιους φορείς που συντέλεσαν στην ίδρυση του νέου Εσπερινού ΕΠΑΛ Μαντουδίου.
Η Βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ κα Καραμπατσόλη Κ., ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Γαλάνης Κ., Ο Δήμαρχος Μαντουδίου κ. Τσαπουρνιώτης Γ. οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κατζούρας, Αρβανίτης, Κωνσταντινακης, Σκοπελίτης και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κα Ανδρέου, μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά την τέλεση του Αγιασμού στο νεοϊδρυθέν σχολείο μας.
Τον αγιασμό τέλεσαν οι κ.κ. π. Μάρκου Ιωάννης, π. Μάρκου Νικόλαος και π. Βασίλειος.

 

Ο δ/ντης του Εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Λεωνίδας Τούτσης και ο δ/ντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, κ.Τάκης Μηνές ,από τους αφανείς ήρωες, στη δημιουργία του εσπερινού ΕΠΑΛ !

Το νέο Εσπερινό ΕΠΑΛ Μαντουδίου, ξεκινά με τα τμήματα γεωπονίας και υγείας και όπως τόνισε ο δήμαρχος Γ.Τσαπουρνιώτης ένα σχολείο το οποίο θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των δομών εκπαίδευσης στο Δήμο μας, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία για μάθηση και επαγγελματική αποκατάσταση σε ενήλικες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.