Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Καλούν σε απολογία Γεωργατζή και Τσιβίκα για τις κινητοποιήσεις ,μετά τον τραγικό θάνατο συμπολίτη μας .

 


Κάτω τα χέρια από τα σωματεία μας! Να σταματήσει τώρα η δίωξη του προέδρου του σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών, Βαγγέλη Γεωργαντζή και του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου, Μπάμπη Τσιβίκα!

Ντράπηκε και η ντροπή με το κάλεσμα για απολογία των προέδρων μας, Βαγγέλη Γεωργαντζή και Μπάμπη Τσιβίκα για την κινητοποίηση που αποφάσισαν φορείς και σωματεία τον Μάιο διεκδικώντας δουλειά, γιατρούς και ασθενοφόρα. Κινητοποίηση που έγινε μετά τον τραγικό θάνατο συμπολίτη μας σε καρότσα αγροτικού

και ενώ είχαν ανασταλεί οι προσλήψεις των ρετσινάδων στο προγράμμα.

Το κράτος και η κυβέρνηση του είναι επιλεκτικά ανίκανο να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς όταν καιγόμαστε, όταν πνιγόμαστε κι όταν αποκλειόμαστε από τον χιονιά. Είναι επιλεκτικά ικανότατο όμως να διώκει τους προέδρους των σωματείων μας, με πρόσχημα την παρακώλυση της συγκοινωνίας, γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν δουλειά, γιατρούς και ασθενοφόρα!!!! Άλλωστε ξέρουν ότι η δύναμη μας είναι ο αγώνας μας. Απόδειξη ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση, μαζί και με άλλες πρωτοβουλίες είχαν αποτέλεσμα να ικανοποιηθεί το αίτημα για προσλήψεις στα προγράμματα απασχόλησης ρητινοκαλλιεργητών που είχαν «παγώσει» για περισσότερο από ένα χρόνο.

Το λέμε καθαρά: Η τρομοκρατία και οι διώξεις δεν πιάνουν στην Βόρεια Εύβοια! Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι έτσι θα μας λυγίσουν. Δεν θα συνηθίσουμε ούτε να καιγόμαστε, ούτε να πνιγόμαστε, ούτε να πεθαίνουμε σε καρότσες ή αποκλεισμένοι από τον χιονιά. Συνηθίσαμε να αγωνιζόμαστε με το κεφάλι ψηλά και θα συνεχίσουμε για να μείνουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓ. ΑΝΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.