Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων της "Λαικής Συσπείρωσης"


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα, μεγάλο ενθουσιασμό και αισιοδοξία, παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Μαντουδίου -Λίμνης - Αγίας Άννας.
Την κεντρική ομιλία και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο Νίκος Γεραλής, υποψήφιος Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας. Τόνισε ότι οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι η μόνη εγγύηση ότι θα βρεθούν ψηλά στην «ατζέντα» της «επόμενης μέρα» οι ανάγκες και τα προβλήματα του λαού. Όπως τα ζητήματα της προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού από τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, τον χιονιά, τα ζητήματα της υγείας όπως το Κέντρο Υγείας στο Μαντούδι, τα ζητήματα της παιδείας όπως η έλλειψη παιδικών σταθμών και τόσα άλλα.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αφοσιωμένοι στον αγώνα για να μείνει ο λαός στον τόπο του με αξιοπρέπεια. Η Λαϊκή Συσπείρωση ως δημοτική αρχή θα είναι μαζί και όχι απέναντι από το λαό.
 
Κάλεσε τον καθένα και την καθεμία να σκεφτεί τι δημοτική αρχή και ποιούς εκλεγμένους έχει ανάγκη. Τέτοιους που όταν απαιτεί έργα αντιπλημμυρικής ή αντιπυρικής προστασίας να σου απαντάνε ότι και οι κυβερνήσεις; Ή ακούραστους αγωνιστές, που θα παλεύουν μαζί σου, που δεν θα συμβιβάζονται με το ασφυκτικό πλαίσιο αλλά θα δίνουν μάχες ενάντια σε καθετί που μπαίνει εμπόδιο στην ανακούφιση του λαού; Που μαζί σου θα διεκδικούν αποφασιστικά όσα χρειάζονται, που δεν θα αφήνουν σε «χλωρό κλαρί» κυβερνήσεις και επιτελεία ή εκλεγμένους που αναλαμβάνουν ρόλο πυροσβέστη στις λαϊκές αντιδράσεις και διεκδικήσεις;
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις εγκληματικές ευθύνες της δημοτικής αρχής του κ. Τσαπουρνιώτη στα ζητήματα πολιτικής προστασίας. Οι πλημμύρες από την τελευταία κακοκαιρία επιβεβαιώνουν τους φόβους των κατοίκων για το χειμώνα που έρχεται. Έργα που πολύ-διαφημίστηκαν όπως το φράγμα στις Ροβιές μετατράπηκαν από αντι-πλημμυρικά σε «πλημμυρικά». Η δημοτική αρχή ακόμα και τώρα όχι μόνο δεν παίρνει μέτρα για να προστατευτεί η ζωή και η περιουσία του λαού, αλλά αρνείται και το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, όλα τα προηγούμενα χρόνια μπήκαν μπροστά σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισε ο πολύπαθος λαός της περιοχής μας, σε κάθε αγώνα.
Μπήκαν μπροστά για τη δημιουργία παιδικών σταθμών και την μείωση των τροφείων, την υποχρηματοδότηση του δήμου και τα ανταποδοτικά τέλη, τις υποδομές πολιτικής προστασίας, το νερό, τα απορρίμματα και την καθαριότητα, τους δρόμους, για την ανεργία, την υπεράσπιση των εργαζομένων του δήμου, τον μεγαλειώδη αγώνα για την αποκατάσταση από την καταστροφική πυρκαγιά.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ».
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ- ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΆΝΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ!!!
Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση και ως δημοτική αρχή θα είναι εγγυημένα η μαχητική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο λαός απέναντι στην περιφέρεια, την κυβέρνηση και το κράτος.
Τέλος ο Νίκος Γεραλής κάλεσε σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που καλεί το Εργατικό κέντρο και τα σωματεία, την Πέμπτη 10.30πμ στο Μαντούδι.
Ο Βαγγέλης Γεωργατζής, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον χαιρετισμό του μετέφερε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο λαό της Θεσσαλίας όπως και στους λαούς των περιοχών που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές στον Έβρο, την Ρόδο κα. Όπως κι αυτοί, έτσι κι εμείς είμαστε θύματα ενός μηχανισμού κυβερνήσεων, περιφερειών και δήμων που είναι επιλεκτικά ανίκανος να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και περιουσία.
Όμως μέσα στα αποκαΐδια, στην λάσπη και στο σκοτάδι ακτινοβολεί το σύνθημα Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό. Αποδεικνύεται ότι ο λαός δεν έχει άλλη ελπίδα να σταθεί στα πόδια του παρά την διεκδίκηση και τον αγώνα. Μόνο ο αγώνας και η διεκδίκηση του λαού έχει αποτέλεσμα προς όφελος του. Ψυχή αυτού του αγώνα είναι ακούραστοι αγωνιστές που σήμερα είναι υποψήφιοι στην Λαϊκή Συσπείρωση.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση, αντιπτέραρχος ε.α. Ανέδειξε την ανάγκη να εκλεγούν περισσότεροι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να εκλέξει ο λαός δημάρχους και περιφερειάρχες από την «Λαϊκή Συσπείρωση», αγωνιστές που θα στέκονται μαζί του στην πρώτη γραμμή της πάλης του. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα «μετρήσει» την επόμενη μέρα των εκλογών για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία.
Ανέδειξε την άσχημη κατάσταση στα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία στην περιοχή. Τονίζοντας: « Δεν έχουμε ξεχάσει τον ασθενή που άφησε την τελευταία του πνοή στην καρότσα του αγροτικού κατά την μεταφορά του από την Δαφνούσα στο Κ.Υ. Μαντουδίου». Ταυτόχρονα όμως «Για προμήθεια F-35 με κόστος προμήθειας του ενός τα 100 εκατ. δολάρια και κόστος ανά ώρα πτήσης τις 40 χιλιάδες ευρώ υπάρχουν πιστώσεις, για την προστασία της ζωής του λαού δεν υπάρχουν».
Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Στάθης Λιαγκάκης, δημοτικός σύμβουλος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.