Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών ...


Δυο απίστευτα περιστατικά απόπειρας αρπαγής
ανηλίκων από δύο άγνωστα άτομα με κλειστό βανάκι ,συνέβησαν την πέμπτη στο Μαντούδι! Μετά τις καταγγελίες των γονέων
το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου τηλ 2227023333 ερευνά τις υποθέσεις για την σύλληψη των δραστών και έχει αυξήσει τις περιπολίες  σε όλη την περιοχή...

Διαβάστε τις καταγγελίες των συμπολιτών μας :

Την Πέμπτη 19/10 στις 5:30 μ.μ η κόρη μας διανύοντας μια απόσταση 200 μ. για το σπίτι μας, στο σημείο που βρίσκεται το μικροβιολογικό εργαστήριο, βρισκόταν παρκαρισμένο ένα μικρό κλουβάκι και ένας άγνωστος άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών την ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου με το αυτοκίνητο του. Το παιδί έπραξε όπως αρμόζει και τον απέφυγε. Ήρθε στο σπίτι χωρίς φόβο και πανικό.
Οι αστυνομικές αρχές του τόπου μας έχουν ενημερωθεί. Συμβουλέψτε και μιλήστε στα παιδιά σας χωρίς να δημιουργηθεί πανικός και φόβος.

Από:Maria Segkouna

ΕΝΗΜΕΡΏΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΌΔΙΑ ΑΡΧΉ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Η ΊΔΙΑ, ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΉΜΑ ΟΤΙ:
 
Στο Μαντούδι εχθές το απόγευμα μεταξύ 17:00μ.μ. και 19:00μ.μ. είχαμε δύο περιστατικά με αγνώστους που προσπάθησαν να πλησιάσουν τα παιδιά μας κάνοντας τους ερωτήσεις και προτείνοντας τους να πάνε μαζί τους για να τους δείξουν κάτι που έχουν σπίτι τους.
Το ένα περιστατικό έγινε στον γιο μου 9.5 χρονών και το άλλο σε ένα κοριτσάκι ίδιας ηλικίας από διαφορετικά άτομα τα οποία ήταν με τα αυτοκίνητα τους.
Σας περιγράφω παρακάτω με λίγες λέξεις το τι έγινε και σας δίνω και κάποια στοιχεία έως ότου ο οποιοσδήποτε γονέας, εκπαιδευτικός, συγγενής, φίλος ή και τα ίδια τα παιδιά σας έχουν παρατηρήσει κάτι παρεμφερές ή και κάτι που τους τράβηξε την προσοχή να ενημερώσουν ΆΜΕΣΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΤΜΉΜΑ ΜΑΝΤΟΥΔΊΟΥ!!!
Είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε γρήγορα.
Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν το παίρνουμε αψήφιστα. Ρωτήστε τα παιδιά σας ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια, μην περιμένετε να σας το αναφέρουν μόνα τους. Τα παιδιά δεν πονηρεύονται και τα πιο πολλά ίσως το έχουν ξεχάσει ήδη.
Στον γιο μου του μίλησε άντρας γύρω στα 50, κοντός, με καστανα αραιωμένα μαλλιά και ανοιχτά μάτια, με μικρό μουστάκι που μιλούσε κανονικά τα Ελληνικά και στεκόταν έξω από το αυτοκίνητο του μάρκας BMW, με φιμε τζάμια, χαμηλωμένο και χοντρή εξάτμιση. Στην άλλη περίπτωση το αυτοκίνητο ήταν βανακι γκρι χωρίς πινακίδες, ο οδηγός ήταν στην ίδια ηλικία. Περαιτέρω περιγραφή του ατόμου δεν έχω.
Πηγαίνοντας λοιπόν στο φροντιστήριο του, σε κεντρικό δρόμο του χωριού, τον σταμάτησε μιλώντας του και του έκανε ερωτήσεις τύπου:
-Για πού το έβαλες; -Πώς σε λένε;
- Πού μένεις; -Πώς λένε τη μαμά σου; -Τον μπαμπά σου; -Τι πας να κάνεις;
Αφού το παιδί δεν του απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις (γιατί τον έχω συμβουλεύσει να μην μιλάει σε αγνώστους) και ούτε τον πλησίασε, εκείνος του πρότεινε να πάει μαζί του σπίτι του λέγοντας τη φράση:
-Θέλεις να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω σπίτι μου;
Το παιδί απάντησε καταλληλα με απότομο τρόπο γιατί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και έφυγε, όμως κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω και είδε τον τύπο να τον ψάχνει με το αυτοκίνητο πια. Το παιδί περίμενε να φύγει το αυτοκίνητο και πήγε στο φροντιστήριο του!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΉ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ! ΜΙΛΉΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΉΝΕΤΕ ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΆΛΑ, ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ!!!
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.