Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση του Νίκου Γεραλή για το αποτέλεσμα των εκλογών !

Αγαπητοί συμπατριώτες, συναγωνιστές και σύντροφοι,
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους .
Νοιώθω επίσης την ανάγκη, να ευχαριστήσω προσωπικά συναγωνίστριες και συναγωνιστές παλιούς και νέους με τους οποίους δώσαμε μια εκλογική μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες. Θα συνεχίσουμε μαζί με όλους, εκλεγμένους και μη, να δίνουμε τις μάχες του μέλλοντος υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του λαού και του τόπου, γιατί από αυτά είμαστε «εξαρτημένοι».
Η άνοδος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο και την περιφέρεια είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, με ποσοστό 19,35% στο δήμο (αύξηση 12%) και 12,37% (αύξηση 5%) στην περιφέρεια.
Η μεγάλη αυτή άνοδος δίνει την δυνατότητα η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δημοτικό συμβούλιο να είναι πιο δυνατή για την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολλών κόντρα στα κέρδη των λίγων.
Οι πέντε Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται, όπως και οι Τοπικοί Σύμβουλοι, θα είναι η εγγυημένη δύναμη που θα παλεύει μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για να υπερασπιστούμε από σήμερα κιόλας τα συμφέροντα των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που ζούμε.
Από το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύεται ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός συνδυασμός αλλά μια δύναμη πολιτικά συνεπής και αξιόπιστη, πάντα με κριτήριο τις ανάγκες του λαού, που κερδίζει διαρκώς έδαφος και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία.
Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή καθημερινότητα, που είναι συνέπεια της αντιλαϊκής πολιτικής δήμου, περιφέρειας και κυβέρνησης, που θα συνεχιστεί ακόμα πιο επιθετική ενάντια στο λαό.
Διαβεβαιώνουμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που συμπορεύτηκαν με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης ότι μαζί θα δώσουμε τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Τους καλούμε στο δρόμο του αγώνα, της οργανωμένης διεκδίκησης, που είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει σε νίκες και σε ανακούφιση του λαού.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Λίμνη 9 Οκτώβρη 2023.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.