Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Αλόννησος: «Με την καθυστερημένη ανάθεση δρομολογίων από Μαντούδι χάσαμε 3 μήνες από την σεζόν.


Με την καθυστερημένη ανάθεση δρομολογίων από Μαντούδι παράγοντες του νησιού αναφέρουν ότι χάθηκαν 3 μήνες από την σεζόν.

Ο Γιώργος Φλωρούς, επιχειρηματίας του νησιού εξήγησε: «To μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι η σύνδεσή μας με το Μαντούδι, δηλαδή πύλη εισόδου από την Αθήνα, η ανάρτηση του δρομολογίου έγινε πριν από 2 μέρες. Από τις 21/6 θα είναι 6 φορές την εβδομάδα. Η ανάρτηση των δρομολογίων έγινε πολύ καθυστερημένα. Με την καθυστερημένη ανάθεση δρομολογίων από Μαντούδι χάσαμε 3 μήνες από την σεζόν».

«Φέτος η κατάσταση είναι πιο τραγική από κάθε άλλη χρονιά. Φθάσαμε 25 Μαΐου για να μάθουμε τα δρομολόγια του Μαντουδίου. Προηγουμένως υπήρχε ένα δρομολόγιο από Μαντούδι για Αλόννησο με επιστροφή , αλλά είναι μόνο μια φορά την εβδομάδα. Μέχρι πριν τρεις μέρες είχαν αναρτήσει ότι θα είχαμε μόνο ένα δρομολόγιο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ξεκίνησε η διαμαρτυρία μας και μετά από δύο μέρες ανακοινώθηκαν επίσημα τα δρομολόγια που θα μπουν από 21 Ιουνίου και θα είναι για 6 μέρες την βδομάδα», πρόσθεσαν.

Η Ιωάννα Βαφίνη, πρόεδρος ξενοδόχων Αλοννήσου υπογράμμισε: «Υπάρχει μεγάλη τάση προς το νησί κι έχουμε μεγάλη ”δίψα” από τους επισκέπτες, όμως έχουμε χάσει περίπου 20% από κρατήσεις μέχρι τώρα, καθώς κάποιοι επισκέπτες ετοιμάζουν τις διακοπές του από το χειμώνα ή κάποιος μήνες πριν. Όταν λοιπόν κάποιος δεν βρίσκει δρομολόγιο για να έρθει στο νησί θα το απορρίψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.