Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Στο λιμάνι Μαντουδίου ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης μαζί με τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου και τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.


Στο λιμάνι του Μαντουδίου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοια Γιωργος Κελαϊδίτης μαζί με τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου και τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ :


Το Λιμάνι του Μαντουδίου επισκεφτήκαμε λίγο πριν το μεσημέρι με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαιδίτη, τον Δήμαρχο Λίμνης-Μαντουδίου κ. Τσαπουρνιώτη και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή. 
Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά τον έντονο και καταστροφικό βαθμό με τον οποίο πλήττεται ο συγκεκριμένος Λιμένας όταν επικρατούν άνεμοι που ξεπερνούν τα 9 και 10 μποφόρ καθώς βρίσκεται σε θέση που δέχεται όλη την ένταση των βόρειων ανέμων. 
Διαπιστώσαμε επίσης ότι το έργο προστασίας της εκβολής του ποταμού Κυμασιώτη που εκβάλει εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα παρά την καταρρακτώδη βροχή και τα πλημμυρικά φαινόμενα υπερχείλισης έχει αντέξει και παραμείνει στην θέση του.
EVIMA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.