Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Για τις ανάγκες ΟΛΩΝ των πολιτών της β.Ευβοίας

 Επιτέλους ...μια διαφορετική ματιά σχετικά με το οδικό δίκτυο της β.Εύβοιας από την κ.Πάρη Ντελκή.
Μακρυά από φθηνές λαϊκίστικες φωνές και άκρατους τοπικισμούς που κατακλύζουν τους υπέρμαχους διάνοιξης κι άλλων τέτοιων δρόμων λαιμητόμων.
Μακάρι να ενώσουμε δυνάμεις ώστε να απαιτούμε ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο για τις ανάγκες ΟΛΩΝ των πολιτών της β.Ευβοίας τόσο της πλευράς του Ευβοϊκού όσο κι αυτής του Αιγαίου
Γιατί πρώτα φτιάχνεις το υπάρχον οδικό δίκτυο που απευθύνεται σε όλους σύγχρονο και ασφαλές και μετά απαιτεί επικουρικά ο καθένας για τις ανάγκες της περιοχής του, όσους άλλους δρόμους θέλει.

 Παρακάτω η δημοσίευση της κ.Ντελκή στον Παλμό της Β.Εύβοιας 5 χρόνια πριν  για το δρόμο στα Ηλια:


Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια αναδημοσιεύουμε ένα ρεπορτάζ, που είχε κυκλοφορήσει στα περίπτερα με τον έντυπο τότε Παλμό της Β.Εύβοιας (ΑΡ.ΦΥΛ. 302 21 Μαρτίου 2015). Ψάξτε το στα τεύχη του αρχείου μας, ειναι δωρεάν και ανοικτό για όλους τους αναγνώστες μας.
Από τότε μέχρι σήμερα ενώ ο "κόσμος ήρθε ανάποδα δυο φορές", αλλά στο οδικό δίκτυο δεν άλλαξε τίποτε, ούτε καν η "πινακίδα της ντροπής" όπως είχε χαρακτηριστεί από τον πρ. Περιφερειάρχη και νυν Δήμαρχο Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη.
Ένα χρόνο μετά 8 Μαρτίου 2016, στο γραφείο του palmosev ο Αντιπεριφερειάρχης Φ.Σπανός μιλά και για τον δρόμο και για το τούνελ, και για το μέλλον των Ηλίων. (Μετά το 27΄)
Τα Ήλια όμως σχεδόν κάθε φορά μετά από μια έντονη βροχόπτωση αποκλείονται λόγω ΒΡΑΧΟ-ΠΤΩΣΗΣ και μαζί της απομονώνεται ολόκληρη η Β.Εύβοια.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.